Neler Yeni

Kulaklık ve hoparlör cızırtı sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Eren
Merhaba
DarkSP 210 Hoparlör - https://www.amazon.com.tr/dp/B08X793VM9?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
Havit Gamenote H2002D Kulaklık - https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8W67165?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

Bu iki ürünü satın aldım ve bugün geldi cızırtı sesi oluyor anakartla alakalı bir sorun olabilirmi ikiside jak girişliymiş gelince fark ettim daha önce Havit H2002P kulaklık vardı hiç cızırtı sesi duymadım.

Sorun anakartta olabilirmi

Anakar Modeli Gigabyte A520MK V2
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartındaki coolwhine sesi ile alakası olabilirmi bu aralar aşırı arttı chromede gezerken bile cızırtı yapıyor

Şuan test ettim Chromde aşağı yukarı gezerken hoparlör ve kulaklıktan ses geliyor cızırtı sesi

EsdeathSama

80+ Bronze
Telefonunuzda veya çevrenizdeki birinin telefonundaki 3.5mm jak girişine takıp aynı sorun var mı test edin.

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
havit bildiğim bir marka değil ama dark çöp çin markasıdır asla alınmaz. normaldir cızırtı gelmesi... bit pazarlarında olan marka ve kimse elini dahi sürmez bedava olmadıkça :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Furkan Eren
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonunuzda veya çevrenizdeki birinin telefonundaki 3.5mm jak girişine takıp aynı sorun var mı test edin.
Telefondan test ettim cızırtı sesi yok

havit bildiğim bir marka değil ama dark çöp çin markasıdır asla alınmaz. normaldir cızırtı gelmesi...
Hoparlör telefondan iyi gibi geldi ama PC de cızırtı yapıyor

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Tekin Ayber
Çünkü telefonda ses kalitesi daha iyidir elektronik olarak ama ses açtığında son seste cızırtı yaparsa o ürün patlaktır demektir...

Top Bottom