bence 1500 tllik kablolu kulaklık daha mantıklı olur. bu bütçede kablosuz kulaklıklar çok dandik olurhayır ikisi ayrı. ama fiyatı baya iyi derseniz 2 bine çıkabilirim
bugün havit kulaklık siparişi verdim normal fiyatı 1.3k ama indirimdeydi 800tl civarı ama yorumları görünce gerek yok dedimbence 1500 tllik kablolu kulaklık daha mantıklı olur. bu bütçede kablosuz kulaklıklar çok dandik olur
hocam ön yargınızı bunu alarak bitirebilirsiniz en fazla 20 gün içinde elinizde olur klavye şuan bu fiyata bu kalitede klavye bulmak mümkün değilyurt dışı ön yargım var bekleme süreleri falan birde
evet bu fiyata alabileceği kablosuz Havit Fuxi H3 modeli var oda osuruktan bir model zaten birsürü sıkıntısı var. Arkadaşın dediği gibi kablolu alman daha iyi olur.bence 1500 tllik kablolu kulaklık daha mantıklı olur. bu bütçede kablosuz kulaklıklar çok dandik olur
1.5k ile aldığın kablosuz alacağın kabloluya göre çok çok kötü olurkulaklık kablosuz olursa benim için mükemmel bütçem 1.5k
(SİYAH RENK)
klavye bütcem 1.5k onun için pek bir kriter yok görünüş gözüme hitap etse yeter
bence 1500 tllik kablolu kulaklık daha mantıklı olur. bu bütçede kablosuz kulaklıklar çok dbilgisiyarım
bilgisayarım yatağın yanında monitör ayağı alıp yatarak oynamayı planlıyorum oyuüzden kablosuz aklımdakibugün havit kulaklık siparişi verdim normal fiyatı 1.3k ama indirimdeydi 800tl civarı ama yorumları görünce gerek yok dedim
gene bi önerilenlere bakıp öyle karar vermem daha iyi olurAula F75
Klavye vergilerle 900 küsüre geliyor