430tlye gamebooster mikrofon var ses kalitesini beğenmiştimmerhaba arkadaşlar mikrofon almayı düşünüyordum ama kulaklığın mikrofonu kaliteli olan varsa öyle de alabilirim fiyat çok uçuk olmassa sevinirim maksimum
Gamepower fujin çok övülüyor.merhaba arkadaşlar mikrofon almayı düşünüyordum ama kulaklığın mikrofonu kaliteli olan varsa öyle de alabilirim fiyat çok uçuk olmassa sevinirim maksimum
bütçe değecekse 1000 liraya kadar belki vverebilirim kardeş ama dediğine bakayim biMax bütçe? 600 Civarında Gamepower Fujin iyidir, tekli olarak mikrofon öneremiyorum
bakayım kardeş kullanan var mı acaba yorumlarda belirtse keşkeGamepower fujin çok övülüyor.
600-1200 arasında aklımda olanlar:bütçe değecekse 1000 liraya kadar belki vverebilirim kardeş ama dediğine bakayim bi
tamamdır kanka bakayım sağolasın430tlye gamebooster mikrofon var ses kalitesini beğenmiştim
Direkt incelemelerine bakabilirsin.bakayım kardeş kullanan var mı acaba yorumlarda belirtse keşke
şu fujin acaba ses de kasabilir miyiz ki cs go volarant felan da oynucam da600-1200 arasında aklımda olanlar:
Gamepower Fujin
Rampage Fury X (Kablolu 800, Kablosuz 1200)
HyperX Cloud 2
cs go için ideal mı ses kasılır mı bazılarında ayak sesi nerden geliyorsa o tarafta ses daha belirginmiş sağ sol taraf mesalaDirekt incelemelerine bakabilirsin.
zamlanmış ve 588 olmuştamamdır kanka bakayım sağolasın
Problem yaratmaz. 7.1 Kalitesi nasıldır fazla hatırlamıyorum ama CS:GO falan 7.1 ile oynanmaz zaten 5.1 ideal.şu fujin acaba ses de kasabilir miyiz ki cs go volarant felan da oynucam da
Mesaj otomatik birleştirildi:
cs go için ideal mı ses kasılır mı bazılarında ayak sesi nerden geliyorsa o tarafta ses daha belirginmiş sağ sol taraf mesala
razer kraken 2019 kullanıyorum ses kalitesi vs beğeniyorum onudaşu fujin acaba ses de kasabilir miyiz ki cs go volarant felan da oynucam da
Mesaj otomatik birleştirildi:
cs go için ideal mı ses kasılır mı bazılarında ayak sesi nerden geliyorsa o tarafta ses daha belirginmiş sağ sol taraf mesala