Neler Yeni

Çözüldü✓ Kulaklıkta RGB yi kapatmak için hangi kabloyu kesmeli yim.

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan Türkmen
Arkadaşlar gamepower kyruse kulaklığım var software üzerinden RGB desteği olmadığı için kulaklığın RGB lerini kapatmak istiyorum. Kulaklığın içini açtım hangi kabloyu kesmeli yim bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Ekler

• IMG_20240907_113310.jpg
    IMG_20240907_113310.jpg
    2.9 MB · Hit: 68

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Ali Mert Okuducu
Arkadaşlar gamepower kyruse kulaklığım var software üzerinden RGB desteği olmadığı için kulaklığın RGB lerini kapatmak istiyorum. Kulaklığın içini açtım hangi kabloyu kesmeli yim bir bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Bende de mihawk var RGB yanmasa daha güzel olacak. Konunun takipçisiyim 😄

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan Türkmen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam tüm 7.1 kulaklık yazılımlarını aynı yapmış adamlar kutusunda RGB yazıyor diye aldım rainbow yanacağına hiç yanmasın daha iyi.

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan Türkmen
Hocam kulaklığın içini açtım sağ kulaklıktaki lehimleri kestim fakat sol kulaklıkta soket varmış beyaz onu sökerseniz işlem tamam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lehimleri boşu bosuna kesmişim

Ekler

• 17257020531786933191938758200816.jpg
    17257020531786933191938758200816.jpg
    2.8 MB · Hit: 46

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam bu biraz riskli bir hareket kırmızıyı kesersen patlar yeşili kesersen imha olur gibi bir şey :D

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan Türkmen
Hocam bu biraz riskli bir hareket kırmızıyı kesersen patlar yeşili kesersen imha olur gibi bir şey :D
Hocam en sonunda ledlere ulşıp teyit ettim doğrumu değilmi diye ledlere giden başka kablo yokmuş ztn. Ama bir an az daha başka bişey kesiyordum. Patlardı elimizde valla 😀

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam en sonunda ledlere ulşıp teyit ettim doğrumu değilmi diye ledlere giden başka kablo yokmuş ztn. Ama bir an az daha başka bişey kesiyordum. Patlardı elimizde valla 😀
İyi bari hayırlı olsun. Ben olsam kıyamazdım :d geçen klavyeye gazoz döküldü mekanikte değil açması çok zor oldu zorlarken kalbim gidiyordu

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan Türkmen
İyi bari hayırlı olsun. Ben olsam kıyamazdım :d geçen klavyeye gazoz döküldü mekanikte değil açması çok zor oldu zorlarken kalbim gidiyordu
sağolun hocam kurtardınız mı bari klavyeyi.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam kulaklığın içini açtım sağ kulaklıktaki lehimleri kestim fakat sol kulaklıkta soket varmış beyaz onu sökerseniz işlem tamam.

Lehimleri boşu bosuna kesmişim
Eve gidince bakayım hocam eyw

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sağolun hocam kurtardınız mı bari klavyeyi.
Mouse'yi bilmem ama kendim klavyeyi kullanıyorum.
"Mekanik hisli" olduğu için membrandan çok daha güzel ama mekanik alınır bu paraya.
Su geçirmez deniyor ama daha geçen gün gazoz döküldü ve hiç iyi şeyler yaşanmadı. Klavyenin sadece sol taraflarına döküldü ilk bir şey olmayacak gibiydi hemen silmeyi falan denedik. Keycapslerin arasından gerçekten çok az sıvı geçiyor. En az yarısını klavyenin üstünde tuttu. İçeri giren gazozlar ise çok sorun yaşattı. Klavyeyi tamamen söktüm. Mekanik olmadığı için çok zor oldu. Sonra içine gazoz dökülen tüm tuşların switch benzeri şeylerini ve Keycapslerini tek tek sildik temizledik. İlk başta baya düzelmiş gibiydi ama sonradan tuşlar aşırı sertleşti. Yani özellikle z ve x tuşlarına basarken tek parmağın bazen yetmiyor bile. Çok sertleşti ve bastığımda tuş bir süre içeride kaldığı için örneğin bir kez z harfine basarsam 15-20 z koyuyor. Aynı şey 3-4 harfte de böyle ve çözüşebileceğini sanmıyorum.

FKT74

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Furkan Türkmen
Anladım hocam umarım yakın zamanda sorununuz çözülür. İyi günler dilerim.

.

Top Bottom