Neler Yeni

Yardım Kulaklıktan kendi sesimi duyuyorum YARDIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Rows official
Hyperx Cloud 3 Wireless kulaklık aldım ve neredeyse 1.5-2 haftadır kullanıyorum ama 2 gün önce kulaklığı takarken AMD den bir video kaydı açtım ve ondan sonra kuzenime verdim(PC kullanmayi hiç bilmez ama oyun oynaması için verdim ve full valorant oynadı) kulaklığı geri aldigimda ses bana geri geliyordu ama ayarlardan baktım mikrofonda kendi sesimi duyma özelliği kapalı? Örneğin mikrofona ufleyince direk sesi alıyorum sorun nedir?

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,443
İsim
Berk
Hyperx Cloud 3 Wireless kulaklık aldım ve neredeyse 1.5-2 haftadır kullanıyorum ama 2 gün önce kulaklığı takarken AMD den bir video kaydı açtım ve ondan sonra kuzenime verdim(PC kullanmayi hiç bilmez ama oyun oynaması için verdim ve full valorant oynadı) kulaklığı geri aldigimda ses bana geri geliyordu ama ayarlardan baktım mikrofonda kendi sesimi duyma özelliği kapalı? Örneğin mikrofona ufleyince direk sesi alıyorum sorun nedir?
kulaklıgın üzerindeki mic açma/kapama düğmesinden mici kapatıp tekrar aç

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,443
İsim
Berk
Denedim olmadı
bende hyperx cloud core wireless var aynı sorunu bende yaşadım. bu başıma geldiğinde mici kapatıp tekrar açtıgımda düzeliyordu.. daha sonradan bununla ugrasmak cok sacma gelmisti daha farklı cozum ararken sunu fark ettim kulaklıgın dungle ı usb hub da kullanıyordum bunu direkt kasanın usb sine bağlayınca bu problem ortadan kalkmıstı. bilgi neticesinde deneyimimi paylaştım. umarım çözersiniz

Top Bottom