Neler Yeni

kulaklıktan ses gelmiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
dün açtığım konuda eksa e900 alıcam demiştim kargo geldi kulaklık telefonda denediğimde gayet güzel ama pc ye usb sini bağlayınca ses gelmiyo ve sağ kulağa cızırtı geliyo ama kulaklık çalışıyo başika bi pc de denedim bunu ndüzeltmek için ne yapabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

@AydinSahin sen bilirsin

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
dün açtığım konuda eksa e900 alıcam demiştim kargo geldi kulaklık telefonda denediğimde gayet güzel ama pc ye usb sini bağlayınca ses gelmiyo ve sağ kulağa cızırtı geliyo ama kulaklık çalışıyo başika bi pc de denedim bunu ndüzeltmek için ne yapabilirim

@AydinSahin sen bilirsin
Diğer bilgisayar da denediğinde sıkıntı oldu mu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
ahmet yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Diğer bilgisayar da denediğinde sıkıntı oldu mu?
hyr olmadı ama şimdi sadece usb kablo ile bağlayı denedim aux kablosunu çıkardım ve hem mikrofon hem kulaklık sıkıntısız çalışıyo resminide atıcam şimdi benim bildiğim eksa e900 lerde bütün kablolar kulaklıkltan ayrılmıyo ama bunda ayrılıyo

kulaklık 4.jpg
malım kargo şirketi taşıdığı için almaya gittiğimde kutular kaldırımdaydım ordan şeçerek buldu o yüzden kutu bira hasarlı ve hem usb hem aux girişini ayn ı anda kullanınca kulaklıktan ses ve mikrofondan ses gelmiyor ilk başta bozuk sandım ama şuan en ufak problem yok @AydinSahin

Ekler

• kulaklık 3.jpg
    kulaklık 3.jpg
    1.8 MB · Hit: 29
  • kulaklık 3.jpg
    kulaklık 3.jpg
    1.8 MB · Hit: 33
  • kulaklık 2.jpg
    kulaklık 2.jpg
    1.3 MB · Hit: 32
  • kutu.jpg
    kutu.jpg
    1.3 MB · Hit: 43
Son düzenleme:

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
hyr olmadı ama şimdi sadece usb kablo ile bağlayı denedim aux kablosunu çıkardım ve hem mikrofon hem kulaklık sıkıntısız çalışıyo resminide atıcam şimdi benim bildiğim eksa e900 lerde bütün kablolar kulaklıkltan ayrılmıyo ama bunda ayrılıyo

Alıntıyı görüntülemalım kargo şirketi taşıdığı için almaya gittiğimde kutular kaldırımdaydım ordan şeçerek buldu o yüzden kutu bira hasarlı ve hem usb hem aux girişini ayn ı anda kullanınca kulaklıktan ses ve mikrofondan ses gelmiyor ilk başta bozuk sandım ama şuan en ufak problem yok @AydinSahin
Anladım, şimdi sorun var mı?

rymphas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Arda Efe

@AydinSahin sen bilirsin
öne taktıysan birde arkaya takarmısın

Top Bottom