Neler Yeni

Kulaküstü kulaklık önerisi

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ulaş dursun
Kulaklık arıyorum önceden g735 kullandım ama kırıldı. Onun gibi hem wireless hem Bluetoothu aynı anda kullanabileceğim bir kulaklık olmalı. Beyaz olması tercihimdir ama zorunlu değil. Mikrofonu tak-çıkar olmalıdır. G735 gibi sade bir tasarımı olursa güzel olur ama o da zorunlu değil. Bütçe 11kya kadar çıkar.
arctis nova pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

ona çıkamam dersen nova 7

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer
arctis nova pro

ona çıkamam dersen nova 7
O fiyata çıkarım ama steelseriese güvenim az. Kulaklıkta birden fazla cihaza ayni anda bağlayıp kullanma özelliği var dimi ve ses kalitesi de iyi midir?

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ulaş dursun
O fiyata çıkarım ama steelseriese güvenim az. Kulaklıkta birden fazla cihaza ayni anda bağlayıp kullanma özelliği var dimi ve ses kalitesi de iyi midir?
evet var hocam blueetoothda var birden fazla bağlantıda https://www.amazon.com.tr/SteelSeri...-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 bu linke bak şu an iyi fiyatı indirimdeymiş. bu en tepe modeli steelseriesin yazılımıda iyi baya

attığım x olanıymış gerçi ama pc de kullanılabiliyor diye biliyorum pc modeli 13k.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Ömer
evet var hocam blueetoothda var birden fazla bağlantıda https://www.amazon.com.tr/SteelSeries-Arctis-Kablosuz-Multi-Platform-Kulaklık/dp/B09ZLRD7Z9?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&smid=A1UNQM1SR2CHM&th=1 bu linke bak şu an iyi fiyatı indirimdeymiş. bu en tepe modeli steelseriesin yazılımıda iyi baya

attığım x olanıymış gerçi ama pc de kullanılabiliyor diye biliyorum pc modeli 13k.
Tamam normal pc versiyonun beyaz olanını alırım alırsam bi de son olarak wirelessla bilgisayara bağlanıp telefondan da Bluetoothla bağlanıp kullanılıyor dimi

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ulaş dursun
Tamam normal pc versiyonun beyaz olanını alırım alırsam bi de son olarak wirelessla bilgisayara bağlanıp telefondan da Bluetoothla bağlanıp kullanılıyor dimi
evet oluyor nova proda. ful artı ful iyi kulaklık:D nova 7sini deneyimledim harikaydı o bile. bu daha da üst seviye.

Top Bottom