cooler master td500 v2Kasanın boyutları önemli. hangi marka kasa ?
kule tipi istiyorumBeklentine göre şöyle bir ürün alınabilir. Kampanya ile güzel olur.
![]()
ENERMAX LIQMAXFLO ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu İşlemci Sıvı Soğutucu (ELC-LMF360T-ARGB) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Fan hızı 3.000 rpm’ye kadar çıkan VRM FANI daha iyi hava akışı sağlar. CPU’yu çevreleyen bileşenlerin sıcaklıklarını etkili bir şekilde düşürmek için, özellikle hız aşırtma senaryolarında.www.gaming.gen.tr
![]()
Sevgililer Günü Hediyen Gaming.Gen.TR’de!
www.gaming.gen.tr
Yani Phantom Spirit alınabilir de bu soğutucu kadar soğutmaz. 5 dereceden fazla fark var. Bu senin için önemlidir. Değilse kule tipi alabilirsin.kule tipi istiyorum
peki bu sıvı soğutma mı yoksa corsair h150 felan var onlardan hangisini almalıyımYani Phantom Spirit alınabilir de bu soğutucu kadar soğutmaz. 5 dereceden fazla fark var. Bu senin için önemlidir. Değilse kule tipi alabilirsin.
hiç sorma baya sıkıntıo işlemcinin soğuması baya zor ya . alacaksın bir noctua ama o da hiç pahalı
h150 de soğutmaz bence .peki bu sıvı soğutma mı yoksa corsair h150 felan var onlardan hangisini almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç sorma baya sıkıntı
ne yapayım şimdi yeni bir işlemci mi alıyım anlamadımh150 de soğutmaz bence .
h150 bende var. 7700x işlemci ile stres testinde max 82 gördü. 13900k daha çok ısınıyor diye biliyorum. yanlış bilmiyorsam tabi .ne yapayım şimdi yeni bir işlemci mi alıyım anlamadım![]()