yuvarlak aparat intel diye biliyorum. kule tipi yukarı ve aşağı kulakçıkları amd o siyah braketine oturtacaksın başka bişey yok bastırmalı geçiyor biraz zor tabiiResimlerde gözüktüğü hibi nası yapıcam ben bunu. Kısa kalıyor bağlantı aparatı
Hocam ilk fotoğraftaki gibi yetişmiyoki o fotoda fan ile işlemci tam oturmuşyuvarlak aparat intel diye biliyorum. kule tipi yukarı ve aşağı kulakçıkları amd o siyah braketine oturtacaksın başka bişey yok bastırmalı geçiyor biraz zor tabii
fanın modelini bilmiyorum ama bu braket intel içinResimlerde gözüktüğü hibi nası yapıcam ben bunu. Kısa kalıyor bağlantı aparatı
o kulenin bi kısa kulakçık bi uzun kulakçık tarafı vardı diye hatırlıyorumHocam ilk fotoğraftaki gibi yetişmiyoki o fotoda fan ile işlemci tam oturmuş
Evet sert oturuyo baya esniyo kulakçıklar baya ama işlemciye baya oturuyo hoxam yük yapmazmıo kulenin bi kısa kulakçık bi uzun kulakçık tarafı vardı diye hatırlıyorum
önce hangisi yapılacak tam hatırlamıyorum ama sanırım önce kısa tak sonra uzun takacan kolay bi yöntemi vardı inan hatırlayamadım ama sert oturuyordu
@Moonlighter hocam da senin kule tipi vardı diye hatırlıyorum o cevap versinEvet sert oturuyo baya esniyo kulakçıklar baya ama işlemciye baya oturuyo hoxam yük yapmazmı
7500f ile kullanıyorum takarken ben anakartın üstündeki braketleri civatlarını gevşettim fanı takıp braketlerin vidalarını geri sıktım böyle bence x123 takmanın kolay yolu ama vidanın sonuncusunu sıkarken biraz zor oluyor.@Moonlighter hocam da senin kule tipi vardı diye hatırlıyorum o cevap versin
Evet bende öyle yaptım teşekkürler7500f ile kullanıyorum takarken ben anakartın üstündeki braketleri civatlarını gevşettim fanı takıp braketlerin vidalarını geri sıktım böyle bence x123 takmanın kolay yolu ama vidanın sonuncusunu sıkarken biraz zor oluyor.