Neler Yeni

Kule tipi soğutma aldım kasada ısınma var

HakanB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
HakanB
dostlar başlıkta gördüğünüz gibi rtx 4060 i5 12400f 16 gb ram var işlemcime kule tipi hava soğutma aldım işlemcinin testlerini yaptım ısınma yok sorun düzelmiş 55 65 derecelerde geziyor ama kasaya dokunduğumda aşırı bir sıcaklık var parçalara zararı olur mu aldığım soğutma bu

Mesaj otomatik birleştirildi:

sadece oyunlarda bilginiz olsun

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Bende de benzer Bi model var ama kasada ısınma mevzusunu anlayamadım elinizi yakacak Bi sıcaklık mı ki dikkatinizi çekti yazma gereksinimi duydunuz işlemci soğuyorsa hava akışı iyi olmalı aksi halde işlemci de ısınırdı Bi süre sonra
Evham yapıyor olmayasınız?

Eymenzz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Eymenarthur
dostlar başlıkta gördüğünüz gibi rtx 4060 i5 12400f 16 gb ram var işlemcime kule tipi hava soğutma aldım işlemcinin testlerini yaptım ısınma yok sorun düzelmiş 55 65 derecelerde geziyor ama kasaya dokunduğumda aşırı bir sıcaklık var parçalara zararı olur mu aldığım soğutma bu

sadece oyunlarda bilginiz olsun
Ne kadar bir sıcaklık diğer bileşenlerin ısınmasına sebep oluyormu birde egzoz fan kullaniyormusunuz

HakanB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
HakanB
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende de benzer Bi model var ama kasada ısınma mevzusunu anlayamadım elinizi yakacak Bi sıcaklık mı ki dikkatinizi çekti yazma gereksinimi duydunuz işlemci soğuyorsa hava akışı iyi olmalı aksi halde işlemci de ısınırdı Bi süre sonra
Evham yapıyor olmayasınız?
parçalarda ısınma yok msi afterburner aracılıyla testini yaptım az önce işlemci 65 derecelerde ekran kartı da aynı şekilde ama kasaya dokunduğumda aşırı bir sıcaklık vardı anakart gibi parçalara zararı olabilir mi gibi soru sorma gereği duydum

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Ege Y.
Kasa camı varsa çıkarın

Muhammet Öztürk

80+ Bronze
Kasa camı varsa çıkarın
Çok toz tutar öyle de hem her bileşeni Bi termal limiti vardır onu aşacak kadar sıcak olamaz kasanın içi

Hava akışınız düzgün mü egzoz varmı? Bide m2 niz varsa ve Soğutucusu yoksa o sıkıntı yapabilir termal limiti yüksek olmuyor onların

HakanB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
HakanB
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çok toz tutar öyle de hem her bileşeni Bi termal limiti vardır onu aşacak kadar sıcak olamaz kasanın içi
camı var dediğiniz gibi çok toz tutar çıkarmayacağım bu yüzden kasanın içini kontrol etmedim ama kasanın dışında ve camda aşırı bir sıcaklık vardı işlemci ve ekran kartı ısınmadığı için problem olmaz diye düşünüyorum kasam bu

Hava akışınız düzgün mü egzoz varmı? Bide m2 niz varsa ve Soğutucusu yoksa o sıkıntı yapabilir termal limiti yüksek olmuyor onların
egzoz fanı vardı sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,303
Üyeler
163,139
Son üye
Cankaut
Top Bottom