Yardım Kule tipi soğutucu kasama sığar mı

yucexzzers

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
244
Selamlar arkadaşlar bu soğutucuyu beğendim alıcam ama kasama sığar mı bilemedim yardımcı olabilir misiniz ? https://www.gaming.gen.tr/urun/3849...ava-sogutucu-2-yil-birebir-degisim-garantili/
kasam
Ramlerim
Anakartım

MSI MAG FORGE 100R ürününün genişliği 210 mm, yüksekliği 499 mm ve derinliği 421 mm’dir

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm​

Sığar.

MSI MAG FORGE 100R ürününün genişliği 210 mm, yüksekliği 499 mm ve derinliği 421 mm’dir

Thermalright Phantom Spirit 120 SE ARGB TL-C12B-S V2 120mm 7 x 6mm​

Sığar.
Hocam chatgptye sordum sığmaz dedi ramlere takılır fanı yükseltirsin yan kapaya vurur kapanmaz dedi almalı mıyım kesinlikle sığar diyor musunuz

Hocam chatgptye sordum sığmaz dedi ramlere takılır fanı yükseltirsin yan kapaya vurur kapanmaz dedi almalı mıyım kesinlikle sığar diyor musunuz
ramlere illa ki değecek. ya orta ve sona takacaksın veya ilk başa takacağın fanı birax yükselteceksin. ben yükseltip kullanıyorum 4-5 derece sıcaklığı feda etmek istemem

ramlere illa ki değecek. ya orta ve sona takacaksın veya ilk başa takacağın fanı birax yükselteceksin. ben yükseltip kullanıyorum 4-5 derece sıcaklığı feda etmek istemem
Orta ve sonda takılı hocam acaba fanı yükseltsem değer mi cama

denemekte fayda var. 3-4 cm maksimum yükselteceksin zaten pek değeceğini zannetmiyorum ama denemek lazım
iyzico ve parolapara kampanyasını kullanacağım soğutucu olmazsa iade edersem kampanyalar yanıyor mu hocam

iyzico ve parolapara kampanyasını kullanacağım soğutucu olmazsa iade edersem kampanyalar yanıyor mu hocam
vallahi hiç bilmiyorum. bende geöenlerde aldım phantom spirit iyizo kampayasına katılmak istedim bana karışık geldi uygulama ile uğraşmadım :)

Geri