Bütçe az ise Snowman M200Ryzen 5 3600 için F/P kule tipi soğutucu önerisi alabilir miyim?
Bu modelin sıkıntısı her kasaya olmuyor büyük geliyor kasa modeline dikkat edilmesi gerekir.Snowman 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cpu Fan Işlemci Fiyatı
Snowman 6 Bakır Kanallı 3 Fanlı Rainbow X6 Cpu Fan Işlemci en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Snowman T6 Ultra öneririm.Montajı zorlayabilir ancak soğutma açısından çok başarılı.
artık bu soğutucuyu önermeyin yeter bıkmadınız mı ıd-cooling SE-224 XT varken hayal bu soğutucuyu öneriyorsunuz t6 ultura devri bitti artık3600x işlemci ile t6 ultra kullanıyorum. Macun olarak mx-4 kullandım. 60 dereceyi geçmiyor. Sessiz çalışıyor memnunum
O zaman diğer tüm soğutucu firmalara haber edelim. Kimse üretim yapmasın artık ıd-cooling var diyelim.artık bu soğutucuyu önermeyin yeter bıkmadınız mı ıd-cooling SE-224 XT varken hayal bu soğutucuyu öneriyorsunuz t6 ultura devri bitti artık
düşündüğünüz gibi değil her firima ürün üretir satar ama birbirlerine karşı artıları eksileri vardır ve o fiyattaki en iyi performansı veren en kötü peformansı veren soğutucular vardır bugün ahmet en ucuz fiyata en iyi ürünü üretir satar yarın mehmet ben hangisi daha performanslı ise ona bakarım marka veya modele değil bir zamanlar t6 ultra rakipsizdi ancak o fiyata artık ıd-cooling se-224 xt varken t6 ultra önerilmez alınmaz.O zaman diğer tüm soğutucu firmalara haber edelim. Kimse üretim yapmasın artık ıd-cooling var diyelim.