POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Bütçe
- 600
Merhabalar arkadaşlar soğutması iyi ve güzel duran bir kule tipi soğutmaya ihtiyacım var bütçe 400-600 arası, önerilerinizi bekliyorum
Attığınız model mi? Dark frezer x129 mu?ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! ID-Cooling SE-224-XT White İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
R3 3100 1.25v 4.5ghz de kullanıyorum oyunlarda 60° yi geçmiyor (ekran kartı 6500xt)
yanında termal macun çıkıyor ve baya iyi bi iletkenliğe sahip kaliteli macun ayriyeten macun almana gerek yok içinden bu macun çıkıyorAttığınız model mi? Dark frezer x129 mu?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanında gelen Termal macun kaliteli mi? Ayrıca macun almak gerekir mi?
gametech frezzer tabi kasana olursa knkMerhabalar arkadaşlar soğutması iyi ve güzel duran bir kule tipi soğutmaya ihtiyacım var bütçe 400-600 arası, önerilerinizi bekliyorum
Işığı var mı soğutucunun?yanında termal macun çıkıyor ve baya iyi bi iletkenliğe sahip kaliteli macun ayriyeten macun almana gerek yok içinden bu macun çıkıyor
Alıntıyı görüntüle
hangi modeli olduğuna bağlı senin bütçen buna yeterIşığı var mı soğutucunun?
Bu modelin ışıklı olanı bayağı bir pahalı, bununla x129 arasındaki farklar nelerdir? Hem 2 tane soğutucusu var hem de argb.hangi modeli olduğuna bağlı senin bütçen buna yeter
marka,soğutucu blok fan kalite vs vsBu modelin ışıklı olanı bayağı bir pahalı, bununla x129 arasındaki farklar nelerdir? Hem 2 tane soğutucusu var hem de argb.