Hocam 1k desen eyvallah da 2k falan bütçemi çok aşıyor.kule tipi o fiyata dandirik şeyler var hep iyi bişey alcağın zamanda fiyatları sıvı soğutmaya yaklaşıyor en iyisi sıvı soğutma almak bence. Bu ürün gaming gecesinde 2k ya düştü biz bunu aldık bence sende indirim kovalayarak sıvı soğutma al https://www.incehesap.com/team-t-fo...502-240mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-55771/
1k ya keşke olsa tek fanlı desen yine 2k ya çıkartıyolar fiyatı ama işte iyi bir kule tipi soğutucuda 1500-1700 arası o yüzden fazla fiyat farkı yok yani o açıdan baktımHocam 1k desen eyvallah da 2k falan bütçemi çok aşıyor.
Alınmaz, arkadaşın attığı model alabilirsiniz o bütçeye.kule tipi o fiyata dandirik şeyler var hep iyi bişey alcağın zamanda fiyatları sıvı soğutmaya yaklaşıyor en iyisi sıvı soğutma almak bence. Bu ürün gaming gecesinde 2k ya düştü biz bunu aldık bence sende indirim kovalayarak sıvı soğutma al https://www.incehesap.com/team-t-fo...502-240mm-islemci-sivi-sogutucu-fiyati-55771/
şuanki fiyata zaten alınmaz reis indirimli halini diyorum benAlınmaz, arkadaşın attığı model alabilirsiniz o bütçeye.
İndirimli hali de alınmaz benceben kule tipi olsun benim olsun diye aldım dandirik bişey hiç memnun kalmadım. Stokla devam ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuanki fiyata zaten alınmaz reis indirimli halini diyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu arkadaşın attığı dark soğutmanın fanını takmak ızdırap o şekil takılanlar dandirik oluyo işte
![]()
Dark Freezer X123 12cm FRGB Led Fanlı, Intel / AMD Uyumlu, 4Pin PWM Bağlantılı Kule Tipi İşlemci Soğutucu (DKCCX123) | Teknobiyotik
Dark Freezer X123 Kule Tipi Soğutucu Yüksek Soğutma Performansı ve Fixed RGB LED Fanları ile Farkını Gösterir! İşlemciler İçin Hem Işıl Işıl Hem de Buz Gibi Çözüm Dark mühendis ekibi Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, yüksek performanslı ve Ryzen serisi ile tam uyumlu, doğrudan...www.teknobiyotik.com
Aradaki 150tl farkla ag400 alınır mı peki?Alınmaz, arkadaşın attığı model alabilirsiniz o bütçeye.
AG400 nerede 150tl farkla var ? Amazondaki diyorsanız vergiyle 1k ya doğru gidiyor. Alınır mı alınırAradaki 150tl farkla ag400 alınır mı peki?