Neler Yeni

Kule tipi soğutucu önerisi

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
Ben deepcool ag400 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim,
Kule tipi soğutucu alacaksan en az 4 bakır borulu olanlardan al ucuz olan kule tipi soğutucuların çoğu 2 bakır borulu oluyor ucuz diye alırsın işini görmez.

Bunlar işini fazlasıyla görür

aynen işte ben ucuz diye 2 li aldım çer çöp çıktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

şimdi reisler 1900 tl ye bunu almak mı daha mantıklı https://www.akakce.com/islemci-sogu...sports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html
yoksa 2100 tl ye 2 fanlı sıvı soğutmamı

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ege

şimdi reisler 1900 TL ye bunu almak mı daha mantıklı https://www.akakce.com/islemci-sogu...sports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html
yoksa 2100 TL ye 2 fanlı sıvı soğutmamı
O pahalı şuan
Şunu alırsın daha mantıklı. RGB siz hali link atılmıyor 1700TL aynı sitede

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
O pahalı şuan
Şunu alırsın daha mantıklı. RGB siz hali link atılmıyor 1700TL aynı sitede
bak işte reis şu fanları taktığımız şeyler varya bunlar çok sıkıntılı bilmiyorum belki kalitelisi vardır ama benim kullandığım modelde bir türlü otutturamıyordum ve beni çok sinir ediyordu

Ekler

• fan.png
    fan.png
    475.9 KB · Hit: 45

egecabbar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Ege
bak işte reis şu fanları taktığımız şeyler varya bunlar çok sıkıntılı bilmiyorum belki kalitelisi vardır ama benim kullandığım modelde bir türlü otutturamıyordum ve beni çok sinir ediyordu
Basit bir şey bir kaç video izleseniz halledersiniz.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson

şimdi reisler 1900 TL ye bunu almak mı daha mantıklı https://www.akakce.com/islemci-sogu...sports-duo-cpu-sogutucu-fiyati,462577085.html
yoksa 2100 TL ye 2 fanlı sıvı soğutmamı
İşlemcin düşük tdp değerine sahip ve ısınan bir işlemci değil giriş seviyesi işlemci kullanıyorsun iyi bir kule tipi soğutucu işini fazlasıyla görür. Bu yüzden sıvı soğutucuya fazla para vermenin anlamı yok iyi bir kule tipi soğutucu uygun fiyatlı sıvı soğutuculardan çok daha iyidir. Uygun fiyatlı sıvı soğutucuların pompa sesi ve soğutma performansı iyi bir kule tipi soğutucu kadar performans vermez ve gürültülü çalışır. Bütçe sorunun yoksa fiyat performans iyi sıvı soğutucular var alınabilir ama sana tavsiyem kule tipi soğutucu alman olur. r5 3600 gibi bir işlemci için sıvı soğutmaya yatırım yapmak gereksiz olur.

KSF Eren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Abdullah Eren Altunışık
Instagram
ksferen
Discord
KSF Eren#5807
İşlemcin düşük tdp değerine sahip ve ısınan bir işlemci değil giriş seviyesi işlemci kullanıyorsun iyi bir kule tipi soğutucu işini fazlasıyla görür. Bu yüzden sıvı soğutucuya fazla para vermenin anlamı yok iyi bir kule tipi soğutucu uygun fiyatlı sıvı soğutuculardan çok daha iyidir. Uygun fiyatlı sıvı soğutucuların pompa sesi ve soğutma performansı iyi bir kule tipi soğutucu kadar performans vermez ve gürültülü çalışır. Bütçe sorunun yoksa fiyat performans iyi sıvı soğutucular var alınabilir ama sana tavsiyem kule tipi soğutucu alman olur. r5 3600 gibi bir işlemci için sıvı soğutmaya yatırım yapmak gereksiz olur.
reisim benim işlemci r5 5500 bende normalde kule tipi taraftarıydıma ama işte bu fiyatlar çok saçma geliyor bana

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,068
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam se 214 xt almayı düşünüyorum ama anakartımda argb desteği yok galiba. Bu fanı taktığımda sadece argb özelliğini mi kullanamam yoksa hiç ışığı yanmaz mı. Bi de argb kontrolcüsü alsam o sorunu çözebilirmiyim çözebilirsem çok uçuk olmayacak şekilde kontrolcü önerebilir misiniz?

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
782
İsim
Carl Johnson
Hocam se 214 xt almayı düşünüyorum ama anakartımda argb desteği yok galiba. Bu fanı taktığımda sadece argb özelliğini mi kullanamam yoksa hiç ışığı yanmaz mı. Bi de argb kontrolcüsü alsam o sorunu çözebilirmiyim çözebilirsem çok uçuk olmayacak şekilde kontrolcü önerebilir misiniz?
Bu fanın iki kablosu var birisini cpu fana takıyorsun pc otomatik fan hızını cpu sıcaklığına göre ayarlıyor
İkinci kablo argb kablosu bu kabloyu anakartın argb portuna takmazsan ışıkları yanmaz eğer anakartında argb portu yoksa argb destekli fan kontrolcü ile kullanabilirsin

Se 214 xt kaç pin argb bilmiyorum ama ona uygun bir argb kontrolcü işini görür kumandalı olanlardan alabilirsin kasa fanlarını da kontrolcüye bağlarsan bütün fanları aynı renkde ayarlayabilirsin

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,068
İsim
Ali Mert Okuducu
Bu fanın iki kablosu var birisini cpu fana takıyorsun pc otomatik fan hızını cpu sıcaklığına göre ayarlıyor
İkinci kablo argb kablosu bu kabloyu anakartın argb portuna takmazsan ışıkları yanmaz eğer anakartında argb portu yoksa argb destekli fan kontrolcü ile kullanabilirsin

Se 214 xt kaç pin argb bilmiyorum ama ona uygun bir argb kontrolcü işini görür kumandalı olanlardan alabilirsin kasa fanlarını da kontrolcüye bağlarsan bütün fanları aynı renkde ayarlayabilirsin
Alabileceğim kontrolcününü linki var mı?

İnternette 4 pin yazıyor

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,805
İsim
Kerem Çavuş

bu ürünle argb ışığı kullanabilirsin , kontrolcü bulamadığım için ben de bundan aldım

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,068
İsim
Ali Mert Okuducu

bu ürünle argb ışığı kullanabilirsin , kontrolcü bulamadığım için ben de bundan aldım
Alacağım soğutucu 4 pin ama

Şu tarz bir şey gerekmiyor mu. Hem kumandalı falan.

Top Bottom