Bütçeyi tam olarak belirtebilir misin ?Kule tipi soğutucu olarak ne önerirsiniz bütçe sıkıntı deil ama fazlada olmasıngiriş orta seviye olabilir.
@crazyreign hocamın tavsiyesiyle aldım memnunum.T6 Ultra tam dediğin soğutucu olabilir, fiyatına göre çok iyi.
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Benimki de yolda bro. Takması kolay oldumu ?@crazyreign hocamın tavsiyesiyle aldım memnunum.
T6 Ultra vs Arctic Freezer 34 Duo ?T6 Ultra tam dediğin soğutucu olabilir, fiyatına göre çok iyi.
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan Fiyatı
Snowman T6 Ultra 6 Bakır Kanallı Rainbow Cooler Fan en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Çok kolay değil zor biraz. Babam sağolsun o taktı ben izledim.Benimki de yolda bro. Takması kolay oldumu ?
Freezer 34 Duo daha iyidir ama T6 Ultra çok daha Fiyat/Performans bir soğutucu.T6 Ultra vs Arctic Freezer 34 Duo ?
Peki aralarındaki fiyat farkına değer mi?Freezer 34 Duo daha iyidir ama T6 Ultra çok daha Fiyat/Performans bir soğutucu.
Yalnız 2 katı artic bence vs yanlış.T6 Ultra vs Arctic Freezer 34 Duo ?