Hocam şuan o fotoğraftaki fan arkaya üflüyor egzoz fanına doğru bloğa değil doğru mu oluyor o zaman yoksa fanın bloğa mı üflemesi lazımHava akışı yönü reverse bladelerde fanın arkasından öne doğrudur düz olanlarda önden arkaya doğrudur. Sen burada fanın içeriye hava vermesini sağlamışsın sanırım net değil foto. Kısa kullanımlarda ısı artışı göremeyebilirsin ancak uzun kullanımda kasa içinde sıcak havanın tahliye olmamasından ötürü sistemin genel olarak ısınır bence o fanı kasanın arkasında kalan egzoz fanına üfleyecek şekilde yani etiketi arkada kalacak şekilde montajlamalısın.
Diğer tarafa takmalisinHocam rgblerini nasıl kapatacağımı bilemedim, video koydum inşallah destekliyordur
Fan montaj telleri yer değiştiriyorsa değiştir eğer değişmiyorsa böyle kullanmaman daha iyi olabilir biri ikisi zıt yönlü çalışıyor. Doğru çalışan kasaya bağlı olan. Reverse fan edinebilirsin ancak sistemini ve soğutucun görünce maliyetli olur o sistemeHocam şuan o fotoğraftaki fan arkaya üflüyor egzoz fanına doğru bloğa değil doğru mu oluyor o zaman yoksa fanın bloğa mı üflemesi lazım
Şuanki goruntu de fan egzoz fanina uflemiyor.Amac havayı egzoz fanina doğru üflemekHocam şuan o fotoğraftaki fan arkaya üflüyor egzoz fanına doğru bloğa değil doğru mu oluyor o zaman yoksa fanın bloğa mı üflemesi lazım
Fan oraya üflemiyor hocam.dikkat ederseniz pc yi kapatınca fan durunca fan yapraklarını bakın.fan yaprakların iç yassı kısmının oldugu tarafa hava üflerBenim yazıyla anlama biraz yavaş kusura bakmayın şöyle bir görsel ekledim mavi şekilde üflüyor şuan, doğru anladıysam kırmızı yere fanı takıcam üflemesi gene arkaya doğru mu olucak yoksa ters mi