kutu içerisinden diğer fanı bağlamak için aparat çıkıyor resimde işaretledim.dark frezer x 124 soğutucusu almayı düşünüyorum fakat soğutucu bloğun arkasına bir fan daha eklemek istiyorum nasıl yapabilirim
demek istediğim anakarta hangi kablo ile bağlayacağım çünkü diğer takcağım fanın pini 3 pinkutu içerisinden diğer fanı bağlamak için aparat çıkıyor resimde işaretledim.
4 pin yuvasına 3 pin takınca çalışır. Sys_fan girişinden bahsediyorsunuz değil mi? Veya çoklayıcı alıp 2 fanı ona takıp cpu girişine de takabilirsin.demek istediğim anakarta hangi kablo ile bağlayacağım çünkü diğer takcağım fanın pini 3 pin
ama anakartı soğutucu girişi 4 pin bir çoklayıcı falan var mı
anlamında
demek istediğim anakarta hangi kablo ile bağlayacağım çünkü diğer takcağım fanın pini 3 pin
ama anakartı soğutucu girişi 4 pin bir çoklayıcı falan var mı
anlamında
tamamdır4 pin yuvasına 3 pin takınca çalışır. Sys_fan girişinden bahsediyorsunuz değil mi? Veya çoklayıcı alıp 2 fanı ona takıp cpu girişine de takabilirsin.
normal kasa fanıÇoklayıcıda alabilirsin anakartın da yer varsa oraya da takabilirsin. 2. Takacagin fan nasıl bir fan görselini paylaşır mısın
Peki ben se 224 xts black kule tipi soğutucuma, kasamda gelen stok fanlardan birini takıp (c. 4000d airflow) çoklayıcı ile anakartta ki cpu fan kısmına bağlarsam soğutucu fanlar farklı olsa da sıcaklığa göre devri ayarlar mı ?Çoklayıcıda alabilirsin anakartın da yer varsa oraya da takabilirsin. 2. Takacagin fan nasıl bir fan görselini paylaşır mısın
Peki ben se 224 xts black kule tipi soğutucuma, kasamda gelen stok fanlardan birini takıp (c. 4000d airflow) çoklayıcı ile anakartta ki cpu fan kısmına bağlarsam soğutucu fanlar farklı olsa da sıcaklığa göre devri ayarlar mı ? Takacağım fan pwm btwÇoklayıcıda alabilirsin anakartın da yer varsa oraya da takabilirsin. 2. Takacagin fan nasıl bir fan görselini paylaşır mısın