fbsoner12
80+ Bronze
Dahası
gamepower ve tuşlarda çınlama sorunu :/
Hocam turbox'un modası geçmedi mi?turbox pc çöp gibi alan kafama tüküreyim nedeni ise o zamanda bu pcye vereceğim parayla çok daha iyisini toplayabilirdim SİZ DÜŞMEYİN BU PARA TUZAĞINA.
(5 sene önce aldım hiç bi bilgim yoktu.)
(bilmeyen yoktur heralde.)
Yok haklı haksız konu o değil Abdullah abi saygı çerçevesi içerisinde demiş ya adam direk Allah belasını versin diye girmiş ona yarıldım.Adam haklı usta. KB-R76 çöp bir klavye.
Google'a Turbox nasıldır yazdığın zaman zaten kazık bir firma olduğu çıkarturbox pc çöp gibi alan kafama tüküreyim nedeni ise o zamanda bu pcye vereceğim parayla çok daha iyisini toplayabilirdim SİZ DÜŞMEYİN BU PARA TUZAĞINA.
(5 sene önce aldım hiç bi bilgim yoktu.)
(bilmeyen yoktur heralde.)
Ne dertler var yaBugün bim'den pringles aldım ve kutunun 3'te biri boştu. Moralim çok bozuk bir daha almayı düşünmüyorum.
Adam bana dil olmuş 7 uyarı puanı sonrası perma yiyeceğim için konuşamıyorum benYok haklı haksız konu o değil Abdullah abi saygı çerçevesi içerisinde demiş ya adam direk Allah belasını versin diye girmiş ona yarıldım.
Yoo Turbox'da özel bir yazılım atıyolar ve o PC 59050X + 30900'ı rahat solluyor (!)Google'a Turbox nasıldır yazdığın zaman zaten kazık bir firma olduğu çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne dertler var ya
Yeni işlemci galiba59050X
Saber kullanıyorum ve dediğin gibi bi yay sesi var (Blue Switch)Ben direkt yakın zaman için iki video bırakıyorum.
Şirket karalama yapmayalım lütfen ekran kartı ve kasa aldim sorunsuzduTeknobiyotik adlı şirket berbattttt!!!!!
Müşteri hizmetleri felaket ve sakın almayın oradan