Başlata çalıştır yazıp açın. Veya masaüstünde iken windows+R yapın. Çıkan pencereye msconfig yazıp Enter'a tıklayın. Oradan boot seçeneğine tıklayın. Genel yazan yazının sağında ki. Daha sonra gelişmiş seçenekleri seçin ve sağ üstte yazan (Maksimum hafıza)maximum memory'de tik var mı diye bakın, varsa kaldırınmerhabalar sistemimde 4gb ram var ama 3.25 kullanılabilir diyor bunu nasıl kaldırabilirim yada bi zararı varmıdır
reis boot u göremiyorumÜr
Başlata çalıştır yazıp açın. Veya masaüstünde iken windows+R yapın. Çıkan pencereye msconfig yazıp Enter'a tıklayın. Oradan boot seçeneğine tıklayın. Genel yazan yazının sağında ki. Daha sonra gelişmiş seçenekleri seçin ve sağ üstte yazan (Maksimum hafıza)maximum memory'de tik var mı diye bakın, varsa kaldırın
önyükleme, daha sonra gelişmiş seçeneklere tıkla. Açılan pencerede maksimüm hazıfa gibi bir şey yazacak onda tik varsa kaldır.Yoksa nedenini bilmiyorum.reis boot u göremiyorum
reis tik yoktu zaten teşekkür ettimönyükleme, daha sonra gelişmiş seçeneklere tıkla. Açılan pencerede maksimüm hazıfa gibi bir şey yazacak onda tik varsa kaldır.Yoksa nedenini bilmiyorum.
Anladım, oraya tik atıp kutuya 4096 yazıp tamam'a tıklayıp bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.reis tik yoktu zaten teşekkür ettim
kurulum bitsin reis deniyecemAnladım, oraya tik atıp kutuya 4096 yazıp tamam'a tıklayıp bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
reis olmadı saol hinede teşekkürlerAnladım, oraya tik atıp kutuya 4096 yazıp tamam'a tıklayıp bilgisayarınızı yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz.
Son olarak, üstte video linki atan arkadaşa katılıyorum sorun o olabilir. Başka bir çözüm sunamayacağım size, kolay gelsin. (rica ederim)kurulum bitsin reis deniyecem
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis olmadı saol hinede teşekkürler