Kültürsüz müyüm?????

Reaksiyon skoru
99
Ya şimdi dizi, film izleme alışkanlığım yok. Artık fanı olmaktan mı korkuyorum bilmiyorum, senede 10-15 film anca izlerim. Oyun kültürü desen, bitirdiğim oyun sayısı da az. Tam olarak ne tür oyun seviyorum bilmiyorum, sanırım biraz sandbox/RPG/survival/tower defence karışımı şeyler seviyorum. Hani lol falan da oynamıyorum artık. Ne yapayıms ızfrje

Ya şimdi dizi, film izleme alışkanlığım yok. Artık fanı olmaktan mı korkuyorum bilmiyorum, senede 10-15 film anca izlerim. Oyun kültürü desen, bitirdiğim oyun sayısı da az. Tam olarak ne tür oyun seviyorum bilmiyorum, sanırım biraz sandbox/RPG/survival/tower defence karışımı şeyler seviyorum. Hani lol falan da oynamıyorum artık. Ne yapayıms ızfrje
Takma Knk 2024 Yılında 3 Film İzledim Oda Kuzen Açtı Diye Haftaya Sinemaya Gitcez Ama Film Bahane Yani Salla Geç

2025'te bir tane film izledim. O da 2024 yapımı Deadpool ve Wolverine. Bununla beraber insanların yükseldiği hiçbir oyun (GTA, RDR, The Witcher 3, CS...) benim ilgimi çekmiyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,220
Üyeler
187,641
Son üye
KediSever11
Geri