Neler Yeni

Kumanda olmadan hdmi moduna nasıl geçerim

devos38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet salim
Bütçe
5
Benim eski saba marka televizyonum var. Aldığım mi stick tv yi kullanmam için hdmi moduna geçmem gerkeiyor yalnız kumandam yok. Eski model olduğu için uyumlu kumanda bulmakta zorlanıyorum, bu modele uygun kumanda bilen varsa veya başka bir çözümü olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür edeirim
WhatsApp Image 2021-02-16 at 19.24.41.jpeg

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Benim eski saba marka televizyonum var. Aldığım mi stick tv yi kullanmam için hdmi moduna geçmem gerkeiyor yalnız kumandam yok. Eski model olduğu için uyumlu kumanda bulmakta zorlanıyorum, bu modele uygun kumanda bilen varsa veya başka bir çözümü olan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür edeirim
Alıntıyı görüntüle
üstünde tuş yok mu oradan menüye girip yapabilirsin yada orada girişleri ayarlama menüsüne girme tuşu yok mu

devos38

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet salim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üstünde tuş yok mu oradan menüye girip yapabilirsin yada orada girişleri ayarlama menüsüne girme tuşu yok mu
Ne yazıkki, eski olduğundan kapatma, ses ve kanal değiştirme tuşu var sadece.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ne yazıkki, eski olduğundan kapatma, ses ve kanal değiştirme tuşu var sadece.
o zaman bir şekilde kumanda bulmaktan başka şansınız yok malesef. Yardımcı olamadığım için üzgünüm

berkay SİCİMLİ

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,700
İsim
BERKAY SİCİMLİ
Alıntıyı görüntüle
bendede kumanda yoktu sony bravia televizyonumda yandaki tuslarla menüye gidiyordum hdmı geçiyordum

vemati

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vedat Dinç
bendede kumanda yoktu sony bravia televizyonumda yandaki tuslarla menüye gidiyordum hdmı geçiyordum
Dostum umarım mesajımı görürsün benimde televizyonum seninkisiyle aynı kumanda bozulduğu için hdmı gecemeiyorum yandaki 4 tane tuş var ses açma, kanal, ses kısma ve kapatma. Dediğin gibi menüye giremiyorum sadece kanal tuşu ile aynı zamanda ses açma veya kısma tuşlariyla kanal değiştiriyor ancak menüye girip hdmı seçemiyorum umarım görürsün ve yardımın dokunur

Top Bottom