Kunduz'da %30 indirim kodu

Microp44

80+
Reaksiyon skoru
37
Merhabalar, arkadaşım kunduz'da görev yapıyor ve indirim kodu varmış, alacak kişiler varsa söylememi istedi. Eğer kullanmak isteyen varsa indirim kuponunu kullanabilir.

📌 Ortaokul, Lise, LGS, YKS, KPSS, ALES, DGS öğrencileri için geçerli.

Kunduz Full Paket ile:

✔️ Sınırsız soru çözüm

✔️ Her hafta bire bir koçluk

✔️ Canlı grup dersleri

✔️ Deneme kulübü

✔️ Kişiye özel soru bankası

✔️ Grup rehberlik

✔️ Veli rehberlik

🎥 2.385 konu videosu

📝 45.121 çözümlü soru

✨%30 indirim kodu: SAH9QKYH

⏳ 31.08.2025’e kadar geçerli!

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Abi bari kendin yazaydın dimdirekt kopyalamışsın donanımhaberden. Bir de referans kod veya link yasak. Kuralları okuyun da öyle konu açın

Merhabalar, arkadaşım kunduz'da görev yapıyor ve indirim kodu varmış, alacak kişiler varsa söylememi istedi. Eğer kullanmak isteyen varsa indirim kuponunu kullanabilir.

📌 Ortaokul, Lise, LGS, YKS, KPSS, ALES, DGS öğrencileri için geçerli.

Kunduz Full Paket ile:

✔️ Sınırsız soru çözüm

✔️ Her hafta bire bir koçluk

✔️ Canlı grup dersleri

✔️ Deneme kulübü

✔️ Kişiye özel soru bankası

✔️ Grup rehberlik

✔️ Veli rehberlik

🎥 2.385 konu videosu

📝 45.121 çözümlü soru

✨%30 indirim kodu: SAH9QKYH

⏳ 31.08.2025’e kadar geçerli!
Allah korusun mezuna kalsaydım kesin dershaneye falan gitmezdim ama böyle soru cevap için bir üyelik alırdım. Özellikle denemelerden sonra işe yarıyor

Merhaba ben Manolya Özbaşan bilmem ne, bilmem neyde 493 gibi bir puan yaptım hepsi kunduz sayesinde :D

Buna vereceğiniz paraya 5 6 tane kitap alın. Youtubedan da kaliteli hocaları izleyin.

Kunduzu vs 10 sene önce kullanıyordum ama şu an için gerekli mi bilemiyorum özellikle chatgpt varken? Aynı işlevi göreceğini düşünüyorum.

Kunduzu vs 10 sene önce kullanıyordum ama şu an için gerekli mi bilemiyorum özellikle chatgpt varken? Aynı işlevi göreceğini düşünüyorum.
Chatgpt matematik gibi derslerde özellikle yeni nesil soruları doğru çözse bile çözümü anlamak için galiba bayağı temelin çok iyi olması gerekiyor. Asla Kunduz'un yerini tutamaz Chatgpt. Kunduz da herhangi bir sorunun çözümünü isterseniz farklı farklı 4-5 eğitmenden alabilirsiniz. Zaman zaman basit hatalı çözüm yapılsa bile dönüş yapıldığında mutlaka doğru çözüm konusunda aynı eğitmen yada farklı bir eğitmen destek veriyor. Yapay zekadaki gelişme arttıkça Kunduz'un da kendini geliştirdiğini düşünüyorum. Yine de yanılmamak için, üyelik satın almadan önce denemenizi öneriyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada yazmayı unuttum, bayağı bir deneme yaptım. Chatgpt yeni nesil geometri soruların çoğunda hata yapıyor. Bunu isterseniz kendiniz de deneyebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,657
Üyeler
184,660
Son üye
Laz.
Geri