- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hz.Adem'in Dünya'da yaratılmadığı kesin değil.Lna dünayada yaratılmayan varlığı, nasıl kanıtlıyayım
Hz.Adem'in Dünya'da yaratılmadığı kesin değil.Lna dünayada yaratılmayan varlığı, nasıl kanıtlıyayım
Bana göre Homosapinler ile Adem ve Havva soyu üredi, bana göreAma insan ve maymunun DNA'sının %98 benzerliği var.
Örnekler verdim o yüzden de. Muzla da benziyoruz. Bazı benzerlikler tesadüf olabiliyor. Evrenin yaratılmasına tesadüf diyenlerin buna da aynısını demesini beklerim.Buna inanırdım... %100 yalanlayamam da. Ama insan ve maymunun DNA'sının %98 benzerliği var.
Maymun değil, şempanze. Çünkü ortak atadan geliyoruz şempanzeler ile.Buna inanırdım... %100 yalanlayamam da. Ama insan ve maymunun DNA'sının %98 benzerliği var.
Tevrat mı? Peygamberi sarhoş çıplak olarak tabir eden kitaptan hiçbir şey kabul etmem.tevratta
Maymun 6 harfli şempanze 8. Takmaya gerek yok fazlaMaymun değil, şempanze. Çünkü ortak atadan geliyoruz şempanzeler ile.
Biz burda evrim ile adem çelişmez diyoruz sen ne diyorsun, al işteYaw abi cidden şurada bazıları evrimin olmadığını kanıtlamaya çalışıyor skwpskKLalwlskakKalqlodw ZORT
Tamam da da o zaman kamera ve telefon var mıydı, varsa söyle haşa gider çekeriz videosunuHocam dünyada yaratılmamis olabilir sonuçta dünyaya gönderiliyor
Öyle bir şey yok.Senin saçma soruna karşılık saçma bir soru soruldu.Çarpıtmaya çalışma lütfen.Yaw abi cidden şurada bazıları evrimin olmadığını kanıtlamaya çalışıyor skwpskKLalwlskakKalqlodw ZORT
Tevrat mı? Peygamberi sarhoş çıplak olarak tabir eden kitaptan hiçbir şey kabul etmem.
Size demedim hocam başka bir arkadaşi alintiladim yanlış anlamayınBiz burda evrim ile adem çelişmez diyoruz sen ne diyorsun, al işte
Buraya değinmem lazım işte. Bu kadar düşünmeyin işte. Çünkü boş bir şey. Sadece evrimin İslam'la çelişmediğini bilin yeter. Yok o soy burdan çıkmış şuna gelmiş sizi bir yere vardırmaz.Bana göre Homosapinler ile Adem ve Havva soyu üredi, bana göre
Bu kadar bilmeden yapılan bir yorum daha görmedim. Muzla genlerimizin benzerliği %40 civarlarındayken şempanze ile 98.77Örnekler verdim o yüzden de. Muzla da benziyoruz. Bazı benzerlikler tesadüf olabiliyor. Evrenin yaratılmasına tesadüf diyenlerin buna da aynısını demesini beklerim.
Hocam YouTube düşmesini mi bekliyecegizBiz burda evrim ile adem çelişmez diyoruz sen ne diyorsun, al işte
Tamam da da o zaman kamera ve telefon var mıydı, varsa söyle haşa gider çekeriz videosunu
Saçma soru dediğin verdiğiniz bir bilgiye kanıt istememdi peki her önüme gelene inanmaya devamÖyle bir şey yok.Senin saçma soruna karşılık saçma bir soru soruldu.Çarpıtmaya çalışma lütfen.
Sen bana kanıtla diyordun o zaman video kayıtları yoktu varsa söyle gider çekerizHocam YouTube düşmesini mi bekliyecegiz
Hz.Adem Dünya'da yaratılmış olabilir.HZ Adem dünya da mı yaratıl dı kardeşim? Daha sonra affedildi ve tekrar Cennete alındı