Neler Yeni

Kur'an'da evrimden bahsetmesi

Alfha13

80+ Silver
Buna inanırdım... %100 yalanlayamam da. Ama insan ve maymunun DNA'sının %98 benzerliği var.
Örnekler verdim o yüzden de. Muzla da benziyoruz. Bazı benzerlikler tesadüf olabiliyor. Evrenin yaratılmasına tesadüf diyenlerin buna da aynısını demesini beklerim.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,373
İsim
Hakan

Dave Mustaine

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yaw abi cidden şurada bazıları evrimin olmadığını kanıtlamaya çalışıyor skwpskKLalwlskakKalqlodw ZORT
Öyle bir şey yok.Senin saçma soruna karşılık saçma bir soru soruldu.Çarpıtmaya çalışma lütfen.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bana göre Homosapinler ile Adem ve Havva soyu üredi, bana göre
Buraya değinmem lazım işte. Bu kadar düşünmeyin işte. Çünkü boş bir şey. Sadece evrimin İslam'la çelişmediğini bilin yeter. Yok o soy burdan çıkmış şuna gelmiş sizi bir yere vardırmaz.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Örnekler verdim o yüzden de. Muzla da benziyoruz. Bazı benzerlikler tesadüf olabiliyor. Evrenin yaratılmasına tesadüf diyenlerin buna da aynısını demesini beklerim.
Bu kadar bilmeden yapılan bir yorum daha görmedim. Muzla genlerimizin benzerliği %40 civarlarındayken şempanze ile 98.77

Ayrıca şu anki insanlar olan Homo Sapiensler ile zamanında Homo Sapiensler ike aynı zamanda yaşadığı, hatta soylarının sonunun Homo Sapiensler tararfından getirildiği düşünülen Neanderteller ile gen benzerliğimiz %99.8 civarında

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,992
İsim
Cdd Baran
İlgilendiği Kategoriler
Politik a Politik
Biz burda evrim ile adem çelişmez diyoruz sen ne diyorsun, al işte

Tamam da da o zaman kamera ve telefon var mıydı, varsa söyle haşa gider çekeriz videosunu
Hocam YouTube düşmesini mi bekliyecegiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey yok.Senin saçma soruna karşılık saçma bir soru soruldu.Çarpıtmaya çalışma lütfen.
Saçma soru dediğin verdiğiniz bir bilgiye kanıt istememdi peki her önüme gelene inanmaya devam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,592
Üyeler
165,377
Son üye
Madwelia
Top Bottom