Neler Yeni

Kuran'ı Kerimde hata buldum

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
hazarcoban
sen okusana lütfen belki gerçekleri öğrenirde annenin babanın dinine müslümanlığa dönersin
Ben kuranı kerimi türkçe 2 kere bitirdim.Ve 216 hata buldum ve her birini deftere cümle cümle yazdım.Defteri istersen bi yerden paylaşırım.Zaten türkçe okuduğum için ateist oldum.Kuranı arapça okuyup türkçe okumadan direk iman edicektik.Türkçe okuyup anlayınca sıkıntı çıktı 😂

Starlex

80+ Silver
evet bak burada haklısın eksiğini tamamlayayım müzik dinlemek de haram haberin olsun
Havalı şey seni 🤙 hatta savaşta phonk çalıyo komutanımız kenan evren olacak 🤙 puff falan knk anlarsınya🤙 ya yaaa ama ateistlik uffff 🤙

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
hazarcoban
Dimi instagramdan iki ateist dinliyeyim müslümanlıkta açık buldum diye konu yazam güldürme beni
Sen güya allahın yazdığı kitabı okuyup anlayıp dinlememişsin.Ben 2 ateist dinlemişim çokmu ?

Starlex

80+ Silver
Sen güya allahın yazdığı kitabı okuyup anlayıp dinlememişsin.Ben 2 ateist dinlemişim çokmu ?
Zibilyon tane forumda böyle konu açıldı internette arasan tüm soruların cevabı açılır anlaman için uzun uzun yazıyoruz sen (ya kısa kes abi yaaa🤙🤙) diyorsun ne yapalım şimdi

Havalı şey seni 🤙 hatta savaşta phonk çalıyo komutanımız kenan evren olacak 🤙 puff falan knk anlarsınya🤙 ya yaaa ama ateistlik uffff 🤙
cevap veremeyince ben :sneaky::sneaky::cool::cool:
Mesaj otomatik birleştirildi:

adamın bir şey dediği yok ki sen ve 10 yaşında @Nihilist1Genç 7 temmuz 2024 gece saat 00.30 da müslüman vs ateist türkiye kurulduğundan beri süre gelen ilkelleşmiş milyon kere cevap verilmiş konuları tartışıyorsunuz
kapat konuyu. gidin önce kitabınızı okuyun sonra cevap verirsiniz ki zaten ileride yaşınız büyüyünce insanların havalı olmak için ateist, nihilist olmadığını anlayacaksınız eğer kuranı kerimi okursanız.

hazarcoban

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
hazarcoban
Zibilyon tane forumda böyle konu açıldı internette arasan tüm soruların cevabı açılır anlaman için uzun uzun yazıyoruz sen (ya kısa kes abi yaaa🤙🤙) diyorsun ne yapalım şimdi
Ben internetteki cevapları değil.Sizlerin cevaplarını istemiştim.Sizlerin vereceği cevap yanlışta olsa,o internette yazılan doğru cevaplardan daha değerli benim için.Fakat sizlerinde bir cevabı yok internetten kopyala yapıştır yapılıyor genelde.Çünki kuran hatalı kimse mantıklı bir cevap veremez bir yerde tıkanır ve dinden çıkar.Ya da sizin gibi konudan konuya atlar.Geç oldu iyi geceler diliyorum

332merek

80+ Bronze
Ben internetteki cevapları değil.Sizlerin cevaplarını istemiştim.Sizlerin vereceği cevap yanlışta olsa,o internette yazılan doğru cevaplardan daha değerli benim için.Fakat sizlerinde bir cevabı yok internetten kopyala yapıştır yapılıyor genelde.Çünki kuran hatalı kimse mantıklı bir cevap veremez bir yerde tıkanır ve dinden çıkar.Ya da sizin gibi konudan konuya atlar.Geç oldu iyi geceler diliyorum
iyi geceler

böyleler kanka yapacak bir şey yok zamanla farkına varacaklar kaç yıldır inandıkları bir şey söz konusu yanlışlarını duymak zorlarına gidiyor her neyse iyi geceler dostlar.

Top Bottom