Starlex
80+ Silver
Hayırdır lgs ye el ele verip hazarcobanla beraber mi çalışıyorsunuz?sende okuduğunu anlama üzerine çalış öyle gel
Hayırdır lgs ye el ele verip hazarcobanla beraber mi çalışıyorsunuz?sende okuduğunu anlama üzerine çalış öyle gel
evet oymuşAnaaa bu çulsuz o muymuş
İnsanlar neye inandıklarını bilmiyorlar.Sorgulamıyorlar sormuyorlar tıpkı senin gibi.Birde en alt seviye var soruya cevap vermedenyok sanırım lgs değil bu hazarcoban arkadaş amaBen fakir miyim zengin mi anlamıyorum ?
Arkadaşlar ben 21 yaşımdayım.Fakir miyim zenginmiyim anlamadım.Türkiye şartlarında bu yaşıma kadar bu kadar yapabildim sadece. **MAL VARlIKLARIM** *500 BİN TL BANKA BORCU *XİAOMİ REDMİ NOTE 12 PRO *2K 27 İNÇ 144 HERTZ 1MS FREESYNC & GSYNC CURVED MONİTÖR *NVİDİA RTX 3080 10GB 384 BİT EKRAN...forum.donanimarsivi.com
neyse arkadaşa kötü konuşmak istemiyorum
tmmİnsanlar neye inandıklarını bilmiyorlar.Sorgulamıyorlar sormuyorlar tıpkı senin gibi.Birde en alt seviye var soruya cevap vermeden
direk dalga geçenler.Sürekli cevap arıycaksınız size verilen cevapla yetinmeyeceksiniz.Hele birde tanrı gibi inanılmaz ileri bir idda sunuyorsan
verilen cevaplardan tatmin olmayacaksın,o cevaplarında açıklarını hatalarını bulmaya çalışacaksın.Siz hemen hee tamam diyip konuyu kapatıyorsunuz.Tatlı su müslümanısınız çünkü.
Çulsuz adam gelmiş müslümanlığı tartışıyor ilk önce ananın babanın paralarını bırakıp kendi paranı kazanmaya başla (kazanabilirsen)İnsanlar neye inandıklarını bilmiyorlar.Sorgulamıyorlar sormuyorlar tıpkı senin gibi.Birde en alt seviye var soruya cevap vermeden
direk dalga geçenler.Sürekli cevap arıycaksınız size verilen cevapla yetinmeyeceksiniz.Hele birde tanrı gibi inanılmaz ileri bir idda sunuyorsan
verilen cevaplardan tatmin olmayacaksın,o cevaplarında açıklarını hatalarını bulmaya çalışacaksın.Siz hemen hee tamam diyip konuyu kapatıyorsunuz.Tatlı su müslümanısınız çünkü.
çoğu bilmiyor neye inandığını ki daha okuduklarını bile anlayamıyorlar önceki nesillerden ne gördülerse onları uygulamaya devam ama cidden müslümanlık bunların bildiği kadar değilİnsanlar neye inandıklarını bilmiyorlar.Sorgulamıyorlar sormuyorlar tıpkı senin gibi.Birde en alt seviye var soruya cevap vermeden
Gelmiş adam burda din tartışıyor ilk önce tam araştırsın yemeğini alacak parasını kazansınÇulsuz adam gelmiş müslümanlığı tartışıyor ilk önce ananın babanın paralarını bırakıp kendi paranı kazanmaya başla (kazanabilirsen)
gene konuyla alakasız kişiye hakaret içeren bir mesaj dahaÇulsuz adam gelmiş müslümanlığı tartışıyor ilk önce ananın babanın paralarını bırakıp kendi paranı kazanmaya başla (kazanabilirsen)
Lan bu adam zaten sapık müslümanın teki sunduğun argüman anca bu kadar olur bu tipler kuranda olmayan şeye var diyen yalancılar hadi kumda teletabinle oyna sen kafan basmaz bunlaraçoğu bilmiyor neye inandığını ki daha okuduklarını bile anlayamıyorlar önceki nesillerden ne gördülerse onları uygulamaya devam ama cidden müslümanlık bunların bildiği kadar değil
Şunu bi izleyin bakimçoğu bilmiyor neye inandığını ki daha okuduklarını bile anlayamıyorlar önceki nesillerden ne gördülerse onları uygulamaya devam ama cidden müslümanlık bunların bildiği kadar değil
Dimi satranç oynamak günahtır falan desin ya anca bu tip sapık hocalara argüman diye sunabiliyorsunuz islam dininin hiçbir açığı yokturŞunu bi izleyin bakim
Kenan evren kanka anlarsınyaŞunu bi izleyin bakim
reis sen hangi taraftasın her mesaja gülme emojsii atmışsın anlamadım seni de sdghdgdfgdDimi satranç oynamak günahtır falan desin ya anca bu tip sapık hocalara argüman diye sunabiliyorsunuz islam dininin hiçbir açığı yoktur