Neler Yeni

Kuran'ı Kerimde hata buldum

Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
hazarcoban
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Çulsuz adam gelmiş müslümanlığı tartışıyor ilk önce ananın babanın paralarını bırakıp kendi paranı kazanmaya başla (kazanabilirsen)

Yaw tatlı su müslümanı inandığın iman ettiğin kitabı bile türkçe okuyup bitirmeden iman etmişşin.Oyun yüklerken ki gelen kullanıcı sözleşmesi mi bu awk okumadan onaylıyorsun.Türkçesini okuyup anlamadığın birşeye iman ediyorsun çok acizce. 😂

332merek

80+ Bronze
Yaw tatlı su müslümanı inandığın iman ettiğin kitabı bile türkçe okuyup bitirmeden iman etmişşin.Oyun yüklerken ki gelen kullanıcı sözleşmesi mi bu awk okumadan onaylıyorsun.Türkçesini okuyup anlamadığın birşeye iman ediyorsun çok acizce. 😂
sen okusana lütfen belki gerçekleri öğrenirde annenin babanın dinine müslümanlığa dönersin

Starlex

80+ Silver
Dimi instagramdan iki ateist dinliyeyim müslümanlıkta açık buldum diye konu yazam güldürme beni

Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
hazarcoban
Gelmiş adam burda din tartışıyor ilk önce tam araştırsın yemeğini alacak parasını kazansın
Kardeş benim kazancımdan sanane.İsterse baba parası yerim konuyla ne alakası var bunun.Konuya cevap veremeyince konu dışı cevaplar vermeniz yokmu bitiyorum valla.Senin peygamberinde eline baltayı alıp saygısızca milletin inandığı putları kırdı gerçi.Peygamberin saygı göstermiyor ki müslümanı saygı göstersin

332merek

80+ Bronze
Kardeş benim kazancımdan sanane.İsterse baba parası yerim konuyla ne alakası var bunun.Konuya cevap veremeyince konu dışı cevaplar vermeniz yokmu bitiyorum valla.Senin peygamberinde eline baltayı alıp saygısızca milletin inandığı putları kırdı gerçi.Peygamberin saygı göstermiyor ki müslümanı saygı göstersin
konuya cevap verileli kaç mesaj öneydi ya

Starlex

80+ Silver
sapık mı? işinize gelmeyen şeyleri söyleyince hemen sapık Diamond tema bir hadis gösterince abilerinde aynı tepkiyi vermişti XD
Aynen bro kuranda yazıyor yaa kadın dövmek helal falan 🤙 bro bro kuranda yazıyor bi sarıklı hoca söyledi satranç oynamak harammış🤙🤙

PokemonTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Salih ÇARDAK
'' Ey iman edenler. Allah’a, peygamberine, peygamberine indirdiği kitaba iman edin'' (Nisa suresi 136.)

Adam zaten iman etmiş tekrar nasıl etsin.İman etmiş adama diyorki iman et ?

Ekler

• images.jpeg
    images.jpeg
    51.2 KB · Hit: 21
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,006,776
Üyeler
159,545
Son üye