❌İndirim Bitti! Kurban Bayramına özel İncehesap Gaming gecesinde gecenin yıldızı ürün 1 TL 🔥

almaya değecek mouse değil yedekteki mousem bundan iyi, umarım ihtiyacı olana gider

5070ti phoneix 38k düşer mi :D ona girmeyi deneyim
hocam ben 39k'ya almistim yine gaming gecesinden. yaklasik 2 ay kadar oldu ben alali. giris seviye bir kart. yukte 68-69 derecelerde calisiyor. ben memnunum urunden. tavsiye edebilirim eger dediginiz fiyata duserse.

Scroll'u bozuk mouse ile çizim yapmaya çalışıyorum denk getirebilsem çok tatlı olur

hocam ben 39k'ya almistim yine gaming gecesinden. yaklasik 2 ay kadar oldu ben alali. giris seviye bir kart. yukte 68-69 derecelerde calisiyor. ben memnunum urunden. tavsiye edebilirim eger dediginiz fiyata duserse.
En ucuz model diğer modeller indirime girmiyor hb kampanya yapmasını beklesemmi kararsızım

gaming gecesinde buda var sizce kaça düşer ve bu model alınır mı?

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    53.5 KB · Hit: 158
ben hıc ugrasmıcam valla ıhtıyacım yok alabılen alsın
Ya doğru dürüst bir şey verse neyse de kablolu, 2500 dpi mouse'a 60 lira çok😀. Kablosuz olsa yine uğraşılırdı. Bir buçuk sene önce Hb Gtx indigo diye mouse satmıştı. Bir tane daha almadığıma pişmanım🙂.

Ekler

• Screenshot_20250606_211235_Chrome.webp
    Screenshot_20250606_211235_Chrome.webp
    30.9 KB · Hit: 196
gaming gecesinde buda var sizce kaça düşer ve bu model alınır mı?
giris seviye bir model hocam. ben 2 ay once yine gaming gecesinden 39k'ya almistim. yukte 68-69 derecede calisiyor kart. fanlari sesli calisip rahatsiz eden bir model degil. ben 2 aydir kullaniyorum. gayet memnunum urunden. 38-39 bandina duser bence yine. alinabilir bence bu fiyatlara.

61 tl ye güzel ürün abarmayınla adam 5 klık ürün mü versin :D çekicem bi tane hediye ederim

giris seviye bir model hocam. ben 2 ay once yine gaming gecesinden 39k'ya almistim. yukte 68-69 derecede calisiyor kart. fanlari sesli calisip rahatsiz eden bir model degil. ben 2 aydir kullaniyorum. gayet memnunum urunden. 38-39 bandina duser bence yine. alinabilir bence bu fiyatlara.
41k dan mı düşmüştü hocam yine aynı? stres testinde falan max kaçı görüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,107
Üyeler
185,223
Son üye
Ayazz1
Geri