hocam ben 39k'ya almistim yine gaming gecesinden. yaklasik 2 ay kadar oldu ben alali. giris seviye bir kart. yukte 68-69 derecelerde calisiyor. ben memnunum urunden. tavsiye edebilirim eger dediginiz fiyata duserse.5070ti phoneix 38k düşer miona girmeyi deneyim
İhtiyacı olana değil, bot kurup al sat yapanlara gidecek.almaya değecek mouse değil yedekteki mousem bundan iyi, umarım ihtiyacı olana gider
En ucuz model diğer modeller indirime girmiyor hb kampanya yapmasını beklesemmi kararsızımhocam ben 39k'ya almistim yine gaming gecesinden. yaklasik 2 ay kadar oldu ben alali. giris seviye bir kart. yukte 68-69 derecelerde calisiyor. ben memnunum urunden. tavsiye edebilirim eger dediginiz fiyata duserse.
Ya doğru dürüst bir şey verse neyse de kablolu, 2500 dpi mouse'a 60 lira çokben hıc ugrasmıcam valla ıhtıyacım yok alabılen alsın
Ürün nedir bu arada?bu mouse ne olm 500hz diyor awefawfawplğplawe. yedek bile tutulmaz, inşallah ihtiyacı olan alır bazılarının gerçekten bütçesi çıkmıyor.
giris seviye bir model hocam. ben 2 ay once yine gaming gecesinden 39k'ya almistim. yukte 68-69 derecede calisiyor kart. fanlari sesli calisip rahatsiz eden bir model degil. ben 2 aydir kullaniyorum. gayet memnunum urunden. 38-39 bandina duser bence yine. alinabilir bence bu fiyatlara.gaming gecesinde buda var sizce kaça düşer ve bu model alınır mı?
41k dan mı düşmüştü hocam yine aynı? stres testinde falan max kaçı görüyorgiris seviye bir model hocam. ben 2 ay once yine gaming gecesinden 39k'ya almistim. yukte 68-69 derecede calisiyor kart. fanlari sesli calisip rahatsiz eden bir model degil. ben 2 aydir kullaniyorum. gayet memnunum urunden. 38-39 bandina duser bence yine. alinabilir bence bu fiyatlara.