Kursağımızda Kalan O Uçak

『Forbidden』

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
382
Sizce Türkiye Gerçekten F35 leri alabilecek mi Şuan ABD ne diyorsa Düşünmeden Okeyliyoruz Sosyal Medya Platfromlarında yine bu F35 Konusu açılmaya başladı ben 2026 nın sonlarına doğru uçakları alabileceğimizi düşünüyorum eğer bu düşüncem doğru çıkarsa Eurofighter Typhoon lar ile Hava Savunmasında Türkiye Çok Üst Seviylere Çıkar

Sizce Türkiye Gerçekten F35 leri alabilecek mi Şuan ABD ne diyorsa Düşünmeden Okeyliyoruz Sosyal Medya Platfromlarında yine bu F35 Konusu açılmaya başladı ben 2026 nın sonlarına doğru uçakları alabileceğimizi düşünüyorum eğer bu düşüncem doğru çıkarsa Eurofighter Typhoon lar ile Hava Savunmasında Türkiye Çok Üst Seviylere Çıkar
Bir video vardı kadın Erdoğan'a f35 leri alabilecekmiyiz diye soruyor erdoganda ben bukadar merakli değilim sen niye bukadar meraklısın diyor bu adamlarin tek derdi abd nin kendilerinin ifşa etmesinden korkuyor bunlarin mal varlığı ülkeye verilse ülke sahlanir

Boşverin F35'i, önümüz kış. Rusya'dan aldığımız soba boruları lazım olacak.

İsrail ve Yunan lobisi izin vermez alamayız F-35

bırakın parasını ödediğimiz F35leri,F16 dahi alamayacağız,
amerika bizi rusya'dan s-400 aldığımızdan beri soğuk savaşvari ambargo uyguluyor
C-130'un düşme sebebi de bu,ya hiç yedek parça vermiyorlar ya da inadına geciktirerek veriyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,687
Üyeler
186,773
Son üye
Jeffry
Geri