niye böyle bi isteğin varkiKundem ne demek arkadaşlar bulamıyorum hiç bi yerde ve öğrenmem lazım
yaptığının suç olduğunu biliyosun değil miajdar abimin numarasini vereyim 0536 701 56 47
arayip kendisine sor
hocam ajdar anik telefon numarasi yazinca 50 tane forumda çıkıyo ıntte zaten. ıntte basit bi google aratmasi ile bulabildigin şeyi ben atinca mı suc oluyoryaptığının suç olduğunu biliyosun değil mi![]()
evet sen atınca suç oluyorhocam ajdar anik telefon numarasi yazinca 50 tane forumda çıkıyo ıntte zaten. ıntte basit bi google aratmasi ile bulabildigin şeyi ben atinca mı suc oluyor
kaldirdim dostum umarim icin rahat etmistir foruma dun kayit olmussun bıde hosgelmıssınevet sen atınca suç oluyor
kanka yaptigin suc alıntıda gözüküyo silseneyaptığının suç olduğunu biliyosun değil mi![]()
kimden alıntı acabakaldirdim dostum umarim icin rahat etmistir foruma dun kayit olmussun bıde hosgelmıssın
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka yaptigin suc alıntıda gözüküyo silsene
dostum bu kadar kasma kendini hemen triggerlanmana gerek yok benim postlarim genelde ciddi degil zaten bu forumdakimden alıntı acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
öğren başına bela açarsın diye söylüyorum hala kasınıyon