Kurtlar vadisi detayları

seyfo-dayı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
580
Herkes bildiği bir detayı yazsın ben başlıyorum

"Dostum olmaz, hasmım yaşamaz" diyen laz ziyanın cenazesine sadece ailesi katılmıştır

böyle bir baş yapıt dizideki detayları öğrenmek için yerimi alıyorum saygılar. (aklıma bir şey gelirse eklerim)

Kumarhane sahnesinde herkesin eşyasını koyduğu sayının bir anlamı vardır.

İplikçi Nedim'in arabası Pejo 504'tür, halk arasında Yahudi Mercedes'i olarak bilinir. İplikçi de hem zengin hem de Yahudiydi.

Laz Ziya dizi boyunca sadece Süleyman Çakır ölünce sigara içmiştir.

Laz Ziya, Çakır'ın kumarhane açılışında 25'e saatini koyma sebebi Asiye 25'inde kendini öldürdüğü içindir.

her karakter gerçek hayatta bir kaç kişiyi temsil ediyordur,detay olarak sayılır mı bilmem ama Kurtlar Vadisi'nin bir bölümünde 2015'te Polat Alemdar'a gidecektir yazıyor ve Kurtlar Vadisi Pusu'da o zarf Polat Alemdar'a ulaşıyor.
Memati Baş Kurtlar Vadisi'nin 2. sezonunda aşk için istemem o beni öldürür demiştir ve Kurtlar Vadisi Pusu'da kendi düğününde öldürülmüştür.
Kurtlar Vadisi'nde bir karakter ne kadar güçlü ise o kadar aşağıdan gösterilir.

Pala ve adamları dağdan gelme oldukları için saatlerini ters takardı teröristler yansımasını görmesin diye.
Örn: Bedir.

İlk bölümde tombalacı henüz konseye girmemesine rağmen Aslan Akbey’in Ali Candan’a konsey üyelerini tanıttığı slaytta Tombalacı'nın da olması.

Karahanlının bir sahnede RTE ile konuştuğunu gösteren bir detay vardır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,510
Üyeler
190,922
Son üye
Nurunalenur
Geri