Neler Yeni

Kurtlar Vadisi İlk 97 Bölüm

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
bu konnuyu bir tek savcı biliyordu tombalacının nereden haberş oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

tombalacının
Hocam bu ikisini nasıl birleştirdin farklı olaylar bunlar

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Anlamadım dostum tombalacı çakıra öldürsün diye öyle bir yalan söyledi neyden haberi olması gerekiyor bu durumda?
ya bende diyorum ki aralarını daha da bozmak istese bu haber basına sızardı ve rezil olurlardı ve SüleymanÇakır daha da sinirlenir ve gördüğü yerde sıkardı Polata

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
ya bende diyorum ki aralarını daha da bozmak istese bu haber basına sızardı ve rezil olurlardı ve SüleymanÇakır daha da sinirlenir ve gördüğü yerde sıkardı Polata
Yani senaryoyu mu değiştirmemizi istiyorsun şu an 😂

Süleyman ÇAKIR-

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Ha savcı olayını diyorsun sen. Senaryoyu ben yazmadım dostum Osman Sınav'a sorabilirsin neden öyle olduğunu :D.

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Yani senaryoyu mu değiştirmemizi istiyorsun şu an 😂
sen bence beni anlamadım bak anlatacağım
Şimdi savcı diyorki kardeşin hamile ve bunu başka kimse bilmiyor
Sonra bu konu hakkında kimsenin bir bilgisi yok
Ama tombalacı bu konuyu nereden biliyor
Madem tombalacıda yalana ttı bu haber neden basına sızdırılmıyor

@Süleyman ÇAKIR-

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir

@Süleyman ÇAKIR-

Kardeşim ikisi farklı olaylar birinde Polat'ın üzerine göndermeye çalışıyor savcı ve diğeri tombalacı hızlı ölmek için söylüyor ikisi ayrı ayrı şeyler bunların

NecroPunch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Ali Paşa Yıldırım
Kardeşim ikisi farklı olaylar birinde Polat'ın üzerine göndermeye çalışıyor savcı ve diğeri tombalacı hızlı ölmek için söylüyor ikisi ayrı ayrı şeyler bunların
YAV KARDEŞİM BENDE DİYORUM Kİ TOMBALACININ NEREDEN HABERİ OLUYOR YAA ANLAMADIN MI HALA

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
YAV KARDEŞİM BENDE DİYORUM Kİ TOMBALACININ NEREDEN HABERİ OLUYOR YAA ANLAMADIN MI HALA
Bence Tombalacı’nın haberi yoktu çünkü savcı ile Tombalacı aynı tarafta değildi. Savcı bütün mafyanın karşısındaydı. Tombalacı’nın sorgu odasında konuşulanı bildiğini sanmıyorum. Hızlı ölmek için “altımdan geçti” dedi, “benden hamileydi” demedi. Benden hamileydi dese gerçekten bir yerden duymuş diyebilirdik.

Bence Tombalacı’nın haberi yoktu çünkü savcı ile Tombalacı aynı tarafta değildi. Savcı bütün mafyanın karşısındaydı. Tombalacı’nın sorgu odasında konuşulanı bildiğini sanmıyorum. Hızlı ölmek için “altımdan geçti” dedi, “benden hamileydi” demedi. Benden hamileydi dese gerçekten bir yerden duymuş diyebilirdik.
Ha bu arada, konsey Tombalacı’yı gözden çıkarmamış olsa Çakır onun kılına bile dokunamazdı. Tombalacı da gemide yakalandığında buradan geri dönüş olmadığını, feci şekilde öldürüleceğini anladı. Maksat hızlı ölmekti.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Süleyman Çakır tombalacaı mehmete işkence ederken 'kardeişn çok şanslıydı altımdan geçti' demişti tombalacaı mehmet ile derya ne zaman ilişkide oldular benim kaçırdıığım bir şey mi vardı
İşkence çekmeden geberebilmek için dedi onu.

Ha bu arada, konsey Tombalacı’yı gözden çıkarmamış olsa Çakır onun kılına bile dokunamazdı. Tombalacı da gemide yakalandığında buradan geri dönüş olmadığını, feci şekilde öldürüleceğini anladı. Maksat hızlı ölmekti.
Çok iyi sahneydi ama çakır ve polatın dönüşü mematinin silahı kapması.

Top Bottom