Kurtlar Vadisi Pala JİTEM sahnesi

NecroPunch

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
bu sahnede mayınları arıyolardı ve oradaki adam düşmanlarıımız aramızı açıyordu demişti .
o cümlenin anlamı ney yani orada ne demek istiyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Pala Babayiğit

bu sahnede mayınları arıyolardı ve oradaki adam düşmanlarıımız aramızı açıyordu demişti .
o cümlenin anlamı ney yani orada ne demek istiyor

@Pala Babayiğit

Hocam siz ne demek istiyorsunuz

o sahnede PALA mayınları soruyordu ve adam Ağam düşmanlar aramızı açıyor diyordu o cümlenin anlamını merak ediyorum yani o cümlede ne demek istiyor onu merak ediyorum
Hocam siz ne demek istiyorsunuz

o sahnede PALA mayınları soruyordu ve adam Ağam düşmanlar aramızı açıyor diyordu o cümlenin anlamını merak ediyorum yani o cümlede ne demek istiyor onu merak ediyorum
@Pala Babayiğit bilir belki (bana kalırsa mayınlar önemli değil düşmanlar aramızı aciyor uzaklaşıyorlsr anlamında olabilir

Pala bilgim kadarıyla Cem Erseveri canlandırıyor orada. Onunla ilgili bir şey olabilir. Cem Erseveri araştırmak lazım onun için.

Köyün eşşeği duydu siz duymadınız lan

Pala bilgim kadarıyla Cem Erseveri canlandırıyor orada. Onunla ilgili bir şey olabilir. Cem Erseveri araştırmak lazım onun için.
Ben hem tarık ümiti hem Ahmet cem erseveri canlandırıyorum.

cem erseverden bazı yerlerde canlandırıyor . A.C.E. yi gladio filminde direk o olarak canlandırdılar
Genel olarak ölümü saçı bıyığı gibi şeyleri ölümü bile tarık ümit ile aynı tarık ümit de öldürülüp betona gömüldüğü söyleniyor palada aynı şeklide öldü

@Pala Babayiğit bilir belki (bana kalırsa mayınlar önemli değil düşmanlar aramızı aciyor uzaklaşıyorlsr anlamında olabilir
o adamın söylediği cümlenin anlamaı orada ne deke istiyor ben onu anlamaya açlışıyom bro

cem erseverden bazı yerlerde canlandırıyor . A.C.E. yi gladio filminde direk o olarak canlandırdılar
Genel olarak ölümü saçı bıyığı gibi şeyleri ölümü bile tarık ümit ile aynı tarık ümit de öldürülüp betona gömüldüğü söyleniyor palada aynı şeklide öldü

o adamın söylediği cümlenin anlamaı orada ne deke istiyor ben onu anlamaya açlışıyom bro
Çok ilginç

bu yüzden Kurtlar Vadisi ilk 97 bölüm direk her şeyi canlandırdığı için benim gözümden dünyaanın dizi sıralamsaında konu bakımından en iyisidir
Adamlar masonları anlatacak kadar güveniyolar
Hatta öyle bir yapımdır ki MİT e açıklama yaptıracak kadar gerçekleri anlatıyolar

Hatta öyle bir yapımdır ki MİT e açıklama yaptıracak kadar iyi bir dizidir
Eskiden iyi izlerdik hocam ailece oturup

Kurtlar vadisi izlemeye misafirliğe gittiğimizi bilirim

Ama ben hala soruma cevap bulamadım

Geri