Neler Yeni

Kurtlar Vadisindeki Pala'nın Ünvanı Neydi?

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
Diziyi izleyenler biliyor ki pala birkaç sahnede kimliğini gösteriyor ve polis, asker, jandarma her kimse direk ne derlerse yapıyor.
Hatta Polat Palayı yakaladığında araçta taşırken çevirmeye takılıyorlar ve palanın kimliğini göstererek hiç aranmadan çevirmeyi geçiyorlar.

Oldum olası merak etmişimdir. Bu ünvan ne olabilir ki bu kadar yetkiye sahip?
İstihbarat Daire Başkanı veya müsteşar tarzı bir şey mi acaba?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,454
İsim
Mehmet Aslan
Diziyi izleyenler biliyor ki pala birkaç sahnede kimliğini gösteriyor ve polis, asker, jandarma her kimse direk ne derlerse yapıyor.
Hatta Polat Palayı yakaladığında araçta taşırken çevirmeye takılıyorlar ve palanın kimliğini göstererek hiç aranmadan çevirmeyi geçiyorlar.

Pala karakteri Jitem tiplemesidir , herhangi bir tekil kişiliğe ithaf edilen bir karakter değil. Jandarma İstihbarat üyesi olduğu için onunla ilgili bir kimlik falandır herhalde. Yetki konusunda , kendisi bir yetkili değil ve suçludur , dizide suç işliyor zaten , devlet aleyhine çalışıyor. Gücünün kaynağı ise Konsey üyesi Hüsrev ve Kirve karakterlerinden geliyor. Kısaca asi diyebiliriz :D

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pala karakteri Jitem tiplemesidir , herhangi bir tekil kişiliğe ithaf edilen bir karakter değil. Jandarma İstihbarat üyesi olduğu için onunla ilgili bir kimlik falandır herhalde. Yetki konusunda , kendisi bir yetkili değil ve suçludur , dizide suç işliyor zaten , devlet aleyhine çalışıyor. Gücünün kaynağı ise Konsey üyesi Hüsrev ve Kirve karakterlerinden geliyor. Kısaca asi diyebiliriz :D
Konuyu tam anlayamamışsınız. Karakter analizi vs. o görevli bu suçlu felsefesi yapmıyorum. Benim sorum net.

Şu sahnedeki kimlikte yazan ünvan nedir? Ne olabilir?
XXX daire başkanı ... vb. Bu yetkiye sahip ünvan ne olabilir sorum bu.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze

Aynasız beyaz toros ruhsatı gösterse yetiyor

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,467
İsim
Çağatay
Konuyu tam anlayamamışsınız. Karakter analizi vs. o görevli bu suçlu felsefesi yapmıyorum. Benim sorum net.

askeri kimlik olabilir. Bakanlık personel kimliği olabilir. Çok bir numarası yok bu sahnede olay sadece görevli araç ve yetkili personel olduğuna inandırmak olmuş.

forxeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
386
İsim
murat
istihbarat kimliği olabilir mitin ayrı kimliği var sanırım

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
askeri kimlik olabilir. Bakanlık personel kimliği olabilir. Çok bir numarası yok bu sahnede olay sadece görevli araç ve yetkili personel olduğuna inandırmak olmuş.
Aynen, işte ben de buradaki ünvan ne olabilir onu merak ettim. Bakanlıktan özel operasyon lideri tarzı bir şey mi acaba diye. Gerçekte hangi ünvana denk düşebilir hep düşünmüşümdür.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,454
İsim
Mehmet Aslan

cevabını mesaj içinde vermişim zaten :D Jandarma İstihbarat (Jitem) a ait bir kimliktir , dikkat edilmesi gereken bir detay değil.

Erdem123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
erdem akın

bu diziye fazla kafa yorma senaristte bilmiyordur zaten en iyisi dexter izle

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
cevabını mesaj içinde vermişim zaten :D Jandarma İstihbarat (Jitem) a ait bir kimliktir , dikkat edilmesi gereken bir detay değil.
Anladım yani title "Jandarma İstihbarat" olabilir diyorsunuz? Benim dikkatimi çekti bu konu merak ediyorum.

bu diziye fazla kafa yorma senaristte bilmiyordur zaten en iyisi dexter izle
Küçümseyebileceğin en son dizi kurtlar vadisi olabilir kardeş. Dexter çift dikiş izledim. O da güzel bir dizi ama KV den iyi olmadığını düşünüyorum kbmayın.

Erdem123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
212
İsim
erdem akın
Anladım yani title "Jandarma İstihbarat" olabilir diyorsunuz? Benim dikkatimi çekti bu konu merak ediyorum.

Küçümseyebileceğin en son dizi kurtlar vadisi olabilir kardeş. Dexter çift dikiş izledim. O da güzel bir dizi ama KV den iyi olmadığını düşünüyorum kbmayın.
dediklerine pusu dahil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama her şekilde dexter la kıyaslanamz bile

mychar276

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Muhammed
dediklerine pusu dahil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama her şekilde dexter la kıyaslanamz bile
Kurtlar vadisi pusu, terör, vs... bunlar spin off lardır. Kurtlar vadisi dizisi 1 tanedir ve 97 bölümdür.

Dexter da KV de solid taş gibi dizilerdir. Dexter 10 numara dizidir ama KV deki derinlik yoktur. Dizi olarak süperdir ama dexter ile ilgili oluşturacağın bir teori, üzerine konuşacağın bir şey yoktur. KV nin ise hala daha yukarıdaki gibi sorular sordurma yeteneği vardır. Daha derin bir dizidir. Ben şahsen KV yi 1 tık daha iyi görüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,237
Üyeler
160,052
Son üye
Kpiser
Top Bottom