Neler Yeni

Kurtlar vadisine başlamalımıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar türk dizileri çok uzun oluyor hem bölüm olarak hemde saat olarak başlazsam çok uzun sürer başka dizileride izlemek istemiyorum ama başlamasamda yani ayıp etmiş olurum kendime ne kadar sürüyor ham pusu hemde vadi bide ilk hangisini izlemeliyim

mert6161

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
356
İsim
mert
İzlemeye başlayınca neden daha önce izlemedim diyeceksin

Trifact

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,554
İsim
Yusuf
Arkadaşlar türk dizileri çok uzun oluyor hem bölüm olarak hemde saat olarak başlazsam çok uzun sürer başka dizileride izlemek istemiyorum ama başlamasamda yani ayıp etmiş olurum kendime ne kadar sürüyor ham pusu hemde vadi bide ilk hangisini izlemeliyim
çakır ölene kadar izle öldükten sonra 5 bölüm izle ve kapa gerek yok çünkü diğerlerine :)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,212
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İlk 97 bölüm izlenebilir sonrası vakit kaybı. Çok kaptırma izlerken bir dizi olduğunu bil ve iyi gözlem yap, deneyim açısından farklı bir tecrube olması için bile izlenir.

Exdcedy

80+
Polatın saçi kısalinca birak gerisi boş

Dahası  
Reaksiyon skoru
583
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çakır ölene kadar izle öldükten sonra 5 bölüm izle ve kapa gerek yok çünkü diğerlerine :)
Hocam peki nereden izlemeliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar nereden izlemeliyim

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
bir tek ben mi sevmiyorum bu diziyi ya, hiçbir şekilde sıfırdan başlayıp izlemeyi düşünmüyorum (tekrardan)

egebaranakk0

80+ Silver
bir tek ben mi sevmiyorum bu diziyi ya, hiçbir şekilde sıfırdan başlayıp izlemeyi düşünmüyorum (tekrardan)
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama kurtlar vadisini sevmeyen zevksizdir hele ilk 50 küsur bölüm çok iyi geri kalan 97 ye kalan olan bölümleri idare eder

BugiBlack

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Buğra Siyah
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama kurtlar vadisini sevmeyen zevksizdir hele ilk 50 küsur bölüm çok iyi geri kalan 97 ye kalan olan bölümleri idare eder
kanka güzeldir, beğeniyorsundur eyvallah ama ben hiç hoşlanmıyorum bu diziden ve sırf bu yüzden de zevksiz olacağımı sanmıyorum.

Top Bottom