Kurtlar vadisine başlamalımıyım?

Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlar türk dizileri çok uzun oluyor hem bölüm olarak hemde saat olarak başlazsam çok uzun sürer başka dizileride izlemek istemiyorum ama başlamasamda yani ayıp etmiş olurum kendime ne kadar sürüyor ham pusu hemde vadi bide ilk hangisini izlemeliyim

Arkadaşlar türk dizileri çok uzun oluyor hem bölüm olarak hemde saat olarak başlazsam çok uzun sürer başka dizileride izlemek istemiyorum ama başlamasamda yani ayıp etmiş olurum kendime ne kadar sürüyor ham pusu hemde vadi bide ilk hangisini izlemeliyim
çakır ölene kadar izle öldükten sonra 5 bölüm izle ve kapa gerek yok çünkü diğerlerine :)

İlk 97 bölüm izlenebilir sonrası vakit kaybı. Çok kaptırma izlerken bir dizi olduğunu bil ve iyi gözlem yap, deneyim açısından farklı bir tecrube olması için bile izlenir.

Polatın saçi kısalinca birak gerisi boş

çakır ölene kadar izle öldükten sonra 5 bölüm izle ve kapa gerek yok çünkü diğerlerine :)
Hocam peki nereden izlemeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar nereden izlemeliyim

Hocam peki nereden izlemeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar nereden izlemeliyim
Youtube. Geçen sene FULL HD bölümleri yayınlandı.

bir tek ben mi sevmiyorum bu diziyi ya, hiçbir şekilde sıfırdan başlayıp izlemeyi düşünmüyorum (tekrardan)

bir tek ben mi sevmiyorum bu diziyi ya, hiçbir şekilde sıfırdan başlayıp izlemeyi düşünmüyorum (tekrardan)
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama kurtlar vadisini sevmeyen zevksizdir hele ilk 50 küsur bölüm çok iyi geri kalan 97 ye kalan olan bölümleri idare eder

Zevkler ve renkler tartışılmaz ama kurtlar vadisini sevmeyen zevksizdir hele ilk 50 küsur bölüm çok iyi geri kalan 97 ye kalan olan bölümleri idare eder
kanka güzeldir, beğeniyorsundur eyvallah ama ben hiç hoşlanmıyorum bu diziden ve sırf bu yüzden de zevksiz olacağımı sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,137
Üyeler
197,624
Son üye
mikroteck
Geri