Neler Yeni

Kuryelik için motor tavsiyesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ALTUĞ
Merhaba kuryelik yapmaya başlayacağım bu sebeple motor arayışına girdim. Mondial Fury 110'i ve Cuba Rocca 100 düşünüyorum. Fiyatı uygun ama parça konusu nasıldır bilmiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Bütçe bilmeden yorum yapmak zor ama bütçe varsa Dio öneririm. Çin olarak da spontini sorunsuz deniyor.

Nezha

80+ Bronze
Tvs jüpiter al geç max hız 90. Hızlanma güzel, yakıt tüketimi güzel, parça sorunu yok, sıkıntı çıkarmaz, fiyatları 63-70 arası taksitle satış var. Benzini activia dio gibi arkadan almıyor önden alıyor. Sepet yüzünden benzin almak zor oluyor dioya.

Gurkanpiro

80+ Platinum
pcx 125 blogu baya ıyı 100k km gıden gordum tabı bakımları zamanında yaptırırsan

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ALTUĞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçe bilmeden yorum yapmak zor ama bütçe varsa Dio öneririm. Çin olarak da spontini sorunsuz deniyor.
İkinci eli 50k civarı ama Honda sonuçta blok sağlamdır diye düşünüyorum km olarak hangi aralığa bakmalıyım? Spontini de olabilir parça bulmayı durumu ve bakım maliyeti konusunda bilginiz varmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tvs jüpiter al geç max hız 90. Hızlanma güzel, yakıt tüketimi güzel, parça sorunu yok, sıkıntı çıkarmaz, fiyatları 63-70 arası taksitle satış var. Benzini activia dio gibi arkadan almıyor önden alıyor. Sepet yüzünden benzin almak zor oluyor dioya.
0 değilde ikinci el baksak nasıl olur km aralığı vs ne olmalı? 0 da 70k biraz zor gibi.

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Esen
İkinci eli 50k civarı ama Honda sonuçta blok sağlamdır diye düşünüyorum km olarak hangi aralığa bakmalıyım?
motorla bitmiyor dostum. sepet ruhsata işli olması-yaptırman ve ticari faliyet adı altında alman gerek. bayiden çanta işli spontini 110 al geç veya alternatif sepet işli motorlara bak. işi öğrendikten sonra istediğin motoru al. çanta işletmek istersen işletirsin. 15 bin tlden fazla tutuyor olması lazım ama değişiyor motorun TSEsi var mı yok mu diye.

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
raşit özbek
Dio önermem getirde çalışırken uyuşuyordu hocam

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
Kuryelik yapacaksan yegane motor activa 125 olur. Yedek parça derdin vs az olur. Hiç başka motora bakma bence

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ALTUĞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
motorla bitmiyor dostum. sepet ruhsata işli olması-yaptırman ve ticari faliyet adı altında alman gerek. bayiden çanta işli spontini 110 al geç veya alternatif sepet işli motorlara bak. işi öğrendikten sonra istediğin motoru al. çanta işletmek istersen işletirsin. 15 bin tlden fazla tutuyor olması lazım ama değişiyor motorun TSEsine göre.
Dio da işli mi geliyor ? Değilse maliyeti nedir?

Kuryelik yapacaksan yegane motor activa 125 olur. Yedek parça derdin vs az olur. Hiç başka motora bakma bence
Evet o motora da göz gezdirmiştim. Güzel motor gibi önereni de çok. Ama fiyatı pahalı.

Cheerios

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Deniz
Dio da işli mi geliyor ? Değilse maliyeti nedir?

Evet o motora da göz gezdirmiştim. Güzel motor gibi önereni de çok. Ama fiyatı pahalı.
nakite güzel avantajlı fiyatlar var.Hatta biraz peşinatın varsa yine indirim yapıyorlar. Uzun vadede emin ol sorunsuzluk açısından bu motor cebinin dostu olacaktır. Diğerlerinden sürekli arıza usta parası derken çok para harcarsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
ALTUĞ
nakite güzel avantajlı fiyatlar var.Hatta biraz peşinatın varsa yine indirim yapıyorlar. Uzun vadede emin ol sorunsuzluk açısından bu motor cebinin dostu olacaktır. Diğerlerinden sürekli arıza usta parası derken çok para harcarsın.
O kadar nakit çıkmaz. Taksit ile alabilirim. Ama sıfırı 100k civarı. ikinci elde de km bazında ne kadar bir aralığa bakmam lazım bilmiyorum.

Birde 4 yaş olayı varmı kuryelikte ?

Top Bottom