Kuşu Ötenlerin Sitesi / Sloganı Sizce Nasıl?

Ocak

80+
Reaksiyon skoru
57
Merhaba Donanım Arşivi ailesi,

URL falan vs. paylaşmıyorum sadece soru sormak istiyorum.

Bir kuş sitemiz var, ellerinizden öper çok afacan ve güzel bir siteye benziyor. Sosyal medya üzerinden reklam çalışması yapacağız. Slogan olarak "Kuşu Ötenlerin Sitesi" olabilir dedik. Fakat bu sefer kuşu ötmeyenler veya kuşu olmayanlar gelemeyecek mi? diye düşündük...

Bizlere slogan konusunda yardımcı olacak kişiye sitemizin yetkilileri ile bir arada olan tebessümlü fotoğrafımızı hediye edeceğiz.

Not: Burayı sevip, samimiyetine güvendiğimden dolayı soruyorum.

Teşekkür ederim.

Bir kuş sitemiz var, ellerinizden öper çok afacan ve güzel bir siteye benziyor. Sosyal medya üzerinden reklam çalışması yapacağız. Slogan olarak "Kuşu Ötenlerin Sitesi" olabilir dedik. Fakat bu sefer kuşu ötmeyenler veya kuşu olmayanlar gelemeyecek mi? diye düşündük...

Bizlere slogan konusunda yardımcı olacak kişiye sitemizin yetkilileri ile bir arada olan tebessümlü fotoğrafımızı hediye edeceğiz.

Teşekkür ederim.
Bu konuyu daha önce başka yerde açtınız mı?

Son düzenleme:
Öncelikle böyle bir atılım için sizi tebrik ederim.

Bizim kuşumuza gelince anca geceleri ötüyor, ve kuşumla birlikte gülerek resim çekip yollarsam forum yıkılır.

En iyisi kendi kuşunuzla ilgilenin. Başkasının kuşuna bakmanız başınızı belaya sokar.

Öncelikle böyle bir atılım için sizi tebrik ederim.

Bizim kuşumuza gelince anca geceleri ötüyor, ve kuşumla birlikte gülerek resim çekip yollarsam forum yıkılır.

En iyisi kendi kuşunuzla ilgilenin. Başkasının kuşuna bakmanız başınızı belaya sokar.
Kuş zaten asıl gece öter fazla kurcalamayacan sonra cıvkı çıkıyor

Teşekkür ederim.
yani ben yanlış anlamadıysam bu kuş bildiğimiz kuş demi başka kuş değil kuşu ötenler diyince kafam çok farklı yere gitti de 🙂

Kanatlanan kuşlar.
Ama @redbull321 ile karşı karşıya gelebilirsiniz ama :/

Cevaplar sloganımızdan da bomba, evet arkadaşlar varsa kuşlarınız ekleyin görelim.

Kuş Sevenlerin Sitesi daha kapsayıcı bence.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Ocak
Kuş Sevenlerin Sitesi daha kapsayıcı bence.
Tanrıya şükürler olsun konuya uygun bir cevap geldi. Kuşa gönül verenlerin diye başlasam facebook dayı gönderileri gibi olmaz değil mi hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,915
Üyeler
184,245
Son üye
tugbamtemizlik
Geri