Neler Yeni

kutsalkitap.org Ücretsiz İncil

Sola

80+
Arkadaşlar incil alıcaktım ve karşıma böyle bir site çıktı. Öyle bilinmeyen bir site falan da değil herhalde incil yazdım direkt en üstlerde çıktı. Para verip alıcaktım ama burda ücretsiz falan bi işkillendim. Sadece bu değil bir sürü din kitabını da ücretsiz gönderebiliyormuş. Dinini yaymak için gönderiyodur falan dedim de form kısmında sizin için dua edelim, incil olduğu belli olmayan poşet falan bi garip geldi. Ben mi gereksiz kuruntu yaptım bilen var mı burayı bi ton bilgi istiyo sonuçta.

Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hüseyin
Bu siteleri görmüştüm, her şey dahil ücretsiz doğru. Çok merak ediyorsan online oku buralara günahımı bile vermem.

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
Yine de denenir mi acaba ?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
60,983
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaşlar incil alıcaktım ve karşıma böyle bir site çıktı. Öyle bilinmeyen bir site falan da değil herhalde incil yazdım direkt en üstlerde çıktı. Para verip alıcaktım ama burda ücretsiz falan bi işkillendim. Sadece bu değil bir sürü din kitabını da ücretsiz gönderebiliyormuş. Dinini yaymak için gönderiyodur falan dedim de form kısmında sizin için dua edelim, incil olduğu belli olmayan poşet falan bi garip geldi. Ben mi gereksiz kuruntu yaptım bilen var mı burayı bi ton bilgi istiyo sonuçta.
Yine de denenir mi acaba ?
İncil + yanında 3 tane daha bilgilendirici kitapçık geliyor. Merak ediyorsanız alın. Adamların amacı cihad, kâr amaçları yok. Hatta ben aldıktan sonra bana mesaj attılar okudunuz mu beğendiniz mi ne düşünüyorsunuz Hristiyanlık hakkında vb. diye.

3 tane çektim allah razi olsun kardesim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Bende baskısı kopya kağıdına yapılmış ve sayfaları çevirirken bile yırtılma tehlikesi olan bir tane Kutsal Kitap var. İnternet üzerinden almak yerine bakarak almak daha mantıklı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,345
Üyeler
160,684
Son üye
khosohk
Top Bottom