MythPhantom
80+ Bronze
fotoğraf atar mısın???
doktora gitme knk doktor şeytan işi erkek adam zaten doktora gitmez![]()
Artık 2ci günde 4cü pansuman değişiminde hala kanama sonucu elim hala pasif bi şekilde kaslar zedelenmiştir korkusu ile korkularımı yenip sabah ilk saatlerde plastik cerraha görümdüm kontroller sonucu dikiş atılması söylendı 2 dikiş atıldı kremler agrı kesici kesildi ve yollandı ( dikiş yaptıgını anlamadım bile korktuguma deymedi )Doktora gitmediniz mi?
Geçmiş olsun hocamArtık 2ci günde 4cü pansuman değişiminde hala kanama sonucu elim hala pasif bi şekilde kaslar zedelenmiştir korkusu ile korkularımı yenip sabah ilk saatlerde plastik cerraha görümdüm kontroller sonucu dikiş atılması söylendı 2 dikiş atıldı kremler agrı kesici kesildi ve yollandı ( dikiş yaptıgını anlamadım bile korktuguma deymedi )
Pardon Hocam 3. Sayfaya bakmamısım.kargodan gelen ürünümü acıyodum çok iyi paketlenmıstı sonlara dogru bıcak bantı sıyırdı bılegımın hemen altına gırdı damarlara gelmesınden korkuyorum kanama durdu ama kolum ful uyuşuk parmaklarımı zor oynatıyorum dikişten falan korkuyorum gitmek ıstemıyorum normel bıcak kesınce gelen uyuşma gibi ne yapıyım bıcak körmüş ucu girdi sadece abanırken battı keskın bıcak olsa kolumu net koparırdı bu uyuşma normel mıdır işe gıdıcem bırazdan böyle calısamam ama sabaha kadar iyileşir diye ümit edıyorum
maalesef biliyorum fakat kutuyu açması çok uzun sürdüğü için bi yerdede takılınca gücün yetmıcegını düşünerek aşağa dogru karnıma dogru daha iyi kuvvet uygularım diyerek öyle yaptım ve yeterınce güçlü çekmişimki ne kutu ne kol kalmadıPardon Hocam 3. Sayfaya bakmamısım.
Birini yanlısklıkla gereksiz etiketlemisim.
Bu arada birdakine lütfen bıcak bedeninizin tersi yönüne bosluğa doğru tutun. Geçmis olsun.