Neler Yeni

Kutu açarken bıcak battı

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
doktora gitme knk doktor şeytan işi erkek adam zaten doktora gitmez (y)
Doktora gitmediniz mi?
Artık 2ci günde 4cü pansuman değişiminde hala kanama sonucu elim hala pasif bi şekilde kaslar zedelenmiştir korkusu ile korkularımı yenip sabah ilk saatlerde plastik cerraha görümdüm kontroller sonucu dikiş atılması söylendı 2 dikiş atıldı kremler agrı kesici kesildi ve yollandı ( dikiş yaptıgını anlamadım bile korktuguma deymedi )

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Artık 2ci günde 4cü pansuman değişiminde hala kanama sonucu elim hala pasif bi şekilde kaslar zedelenmiştir korkusu ile korkularımı yenip sabah ilk saatlerde plastik cerraha görümdüm kontroller sonucu dikiş atılması söylendı 2 dikiş atıldı kremler agrı kesici kesildi ve yollandı ( dikiş yaptıgını anlamadım bile korktuguma deymedi )
Geçmiş olsun hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: RoSe

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin

Ekler

• 4e3461e9-a662-4940-be9c-985dd3cec51c.jpg
    4e3461e9-a662-4940-be9c-985dd3cec51c.jpg
    216 KB · Hit: 29

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,249
İsim
Taha Efe
kargodan gelen ürünümü acıyodum çok iyi paketlenmıstı sonlara dogru bıcak bantı sıyırdı bılegımın hemen altına gırdı damarlara gelmesınden korkuyorum kanama durdu ama kolum ful uyuşuk parmaklarımı zor oynatıyorum dikişten falan korkuyorum gitmek ıstemıyorum normel bıcak kesınce gelen uyuşma gibi ne yapıyım bıcak körmüş ucu girdi sadece abanırken battı keskın bıcak olsa kolumu net koparırdı bu uyuşma normel mıdır işe gıdıcem bırazdan böyle calısamam ama sabaha kadar iyileşir diye ümit edıyorum
Pardon Hocam 3. Sayfaya bakmamısım.
Birini yanlısklıkla gereksiz etiketlemisim.

Bu arada birdakine lütfen bıcak bedeninizin tersi yönüne bosluğa doğru tutun. Geçmis olsun.

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
Pardon Hocam 3. Sayfaya bakmamısım.
Birini yanlısklıkla gereksiz etiketlemisim.

Bu arada birdakine lütfen bıcak bedeninizin tersi yönüne bosluğa doğru tutun. Geçmis olsun.
maalesef biliyorum fakat kutuyu açması çok uzun sürdüğü için bi yerdede takılınca gücün yetmıcegını düşünerek aşağa dogru karnıma dogru daha iyi kuvvet uygularım diyerek öyle yaptım ve yeterınce güçlü çekmişimki ne kutu ne kol kalmadı

Top Bottom