Ki zaten fiyatı büyük bir miktarda pazarlık ile bu noktaya çektim.Hocam çok kararsız kaldım cihaz sırf uygun fiyata diye de hiç bakmamak mantıklı değil. O zaman hep pahalı satanlara bakalım yani.
İphone 11 alamayacağınız fiyata iphone 12 alabileceğinizi düşünüp bir de sorunsuz olacağını düşünüyorsanız ya hayal görüyorsunuz ya da gerçekten adamın öyle bir nakit ihtiyacı var ki 18 e koyduğu telefonu 14 e düşürüyor çok garip işler ben olsam hiç ama hiç bulaşmam öyle cihazlara daha sonrasında ne adamı bulabilirsin ne de başkasını tamamen sorun sana kalır mı ah vah çekersin.Hocam çok kararsız kaldım cihaz sırf uygun fiyata diye de hiç bakmamak mantıklı değil. O zaman hep pahalı satanlara bakalım yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ki zaten fiyatı büyük bir miktarda pazarlık ile bu noktaya çektim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek korkum çalıntı olmasıydı ama çalıntı cihazda da iCloud problem olur bu sebebten anlaşılır ve sorun olmaz diye düşünüyorum.
Hocam gerçekten 14 e 11 bulamayacağımı mı düşünüyorsun 14 15 normal piyasası o telefonunİphone 11 alamayacağınız fiyata iphone 12 alabileceğinizi düşünüp bir de sorunsuz olacağını düşünüyorsanız ya hayal görüyorsunuz ya da gerçekten adamın öyle bir nakit ihtiyacı var ki 18 e koyduğu telefonu 14 e düşürüyor çok garip işler ben olsam hiç ama hiç bulaşmam öyle cihazlara daha sonrasında ne adamı bulabilirsin ne de başkasını tamamen sorun sana kalır mı ah vah çekersin.
Hocam satış sözlesmesi hazırla cihaz calıntı cıkaraa olay sana kalmaması içinHocam gerçekten 14 e 11 bulamayacağımı mı düşünüyorsun 14 15 normal piyasası o telefonun
11'in normal piyasası olabilir ama 12'nin olmadığını siz de biliyorsunuz. 14-15 civarında 11 bulursanız da büyük ihtimalle garantisi bitik pil sağlığı 80-85 arasında yıpranmış cihazlar bulursunuz 16-17 ye daha temizleri olur vs. Yine tercih sizin alın deneyin.Hocam gerçekten 14 e 11 bulamayacağımı mı düşünüyorsun 14 15 normal piyasası o telefonun
Konuştuk adamla öyle yapacağız. Kimlik fotokopisi altına imei numarasıyla falan satış sözleşmesi imzalayacakHocam satış sözlesmesi hazırla cihaz calıntı cıkaraa olay sana kalmaması için