Kutu faturasız 2.el iPhone alınır mı?

Ultracı

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
352
Arkadaşlar iPhone 12 yi uygun bir fiyata anlaştım cihazın hiçbir aksamında sorun yokmuş. Tek sorunu kasa köşelerinde soyuklar mevcut ve garantisi bitik kutu faturası yok. Cihaz yurt içi cihazı. Deneyip görüp elden alacağım sizce alınır mı?

Fatura olsa iyi olurdu ama fiyat ucuzsa bir şey olmaz ne kadar

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Muhtemelen böyle bir senaryo var işin içinde.

Arkadaşlar iPhone 12 yi uygun bir fiyata anlaştım cihazın hiçbir aksamında sorun yokmuş. Tek sorunu kasa köşelerinde soyuklar mevcut ve garantisi bitik kutu faturası yok. Cihaz yurt içi cihazı. Deneyip görüp elden alacağım sizce alınır mı?
kaça alcan

Faturasız bide kutusuzsa hırsızlık olabilir

Ben de ondan şüphelendim. Adama faturasının olmamasından rahatsızlık duyduğumu belirttim. O da isterseniz kimlik fotokopisi çekip imza atayım dedi.

Çalıntıysa iCloud dan çıkış yapamaz ama
başın çok ağrır knk girilmez o toplara

Anlamadığım şey çalıntı telefonun iCloud hesabından çıkış yapamaz ki

Kutu fatura olmadığı ve kasada çizikler darbeler mevcut olduğu için uygun fiyata verdiğini söylüyor. Bir de Trafik cezası yediği için aciliyeti varmış öyle diyor adam.

Anlamadığım şey çalıntı telefonun iCloud hesabından çıkış yapamaz ki

Kutu fatura olmadığı ve kasada çizikler darbeler mevcut olduğu için uygun fiyata verdiğini söylüyor. Bir de Trafik cezası yediği için aciliyeti varmış öyle diyor adam.
Icloud kırılıyor diye biliyorum

Icloud kırılıyor diye biliyorum
Evet kırılıyor bypass ile ama telefonu alırken sıfırlarsam anlaşılır kırılıp kırılmadığı. Çünkü bir seferliğine mahsus kırabiliyorlar sıfırlayınca tekrar icloud ister öyle

Hocam imza felan pek bir işe yaramaz muhtemelen

Geri