Yardım Kutunun aktif hale gelmesi kaç gün sürer ?

Batur

80+
Reaksiyon skoru
60
Merhabalar bugün bina girişine bu kutuyu koydular. 1.5 yılı aşkındır fiber bekliyorum. Acaba ne zaman aktif olur ? Altyapı aratınca gözükmüyor çünkü

Merhabalar bugün bina girişine bu kutuyu koydular. 1.5 yılı aşkındır fiber bekliyorum. Acaba ne zaman aktif olur ? Altyapı aratınca gözükmüyor çünkü
IMG_2475.webp

hocam bize fiber kutusundan 3-4 hafta sonra geldi

Apartmanda tt aboneliği dondurulmuş olanlar var belki onların açılması için erken açarlar diye umut edeyim en iyisi
hocam size bilgi vermişlerdir muhtemelen siz arayıp bilgi alabilirsiniz diye düşünüyorum biz aramıştık gelip taktılar

Ya bu altyapı işlerini de bir hızlandırmadılar.İyi yine sizin önceden fiber olmasa da altyapınız varmış hocam.Yeni binaya taşındıktan sonra 2 yıl bu dertle uğraştım zar zor getirdim altyapı.Tt magnet,superboxtan gına gelmişti oyun oynamayı bırakmıştım o aralar ping yüzünden.Bu kadar zor olmamalı ya bir kablo çekmek binaya.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya bu altyapı işlerini de bir hızlandırmadılar.İyi yine sizin önceden fiber olmasa da altyapınız varmış hocam.Yeni binaya taşındıktan sonra 2 yıl bu dertle uğraştım zar zor getirdim altyapı.Tt magnet,superboxtan gına gelmişti oyun oynamayı bırakmıştım o aralar ping yüzünden.Bu kadar zor olmamalı ya bir kablo çekmek binaya.
Tahminen en geç 3 haftaya aktif hale gelir bu arada kutu.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tahminen en geç 3 haftaya aktif hale gelir bu arada kutu.
Dediğiniz gibi zor olmamalı bende 21.07.2023te başvurdum ilk daha yeni anca anca bağlıyorlar. Bahsettikleri bir proje onayı var ondan sonra ki süreç bir hafta bile sürmüyor

Dediğiniz gibi zor olmamalı bende 21.07.2023te başvurdum ilk daha yeni anca anca bağlıyorlar. Bahsettikleri bir proje onayı var ondan sonra ki süreç bir hafta bile sürmüyor
Evet ya o proje onayını söylüyorlar sürekli.Bizde de altyapıyı getirmek için yeni binaya kazı çalışması yapılması gerekiyordu ama 5-10 metre kadar.Bu çalışmanın onayını belediyeden bir türlü alamamıştık yaklaşık bir buçuk yıl sürdü proje onaylanması.Dediğiniz gibi sonrası kolay zaten.Milleti bunla uğraştırmak yerine yeni yapılan her binaya kabası bitince altyapıyı çekseler uğraştırmasalae ne güzel olacak da.Memlekette ne doğru ki...

5 günde açıldı.

Ekler

• Adsız.webp
    Adsız.webp
    54.1 KB · Hit: 18
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,158
Üyeler
184,742