Şehirden şehire değişir mi bilmem ama bizim burda 10 da kapanıyorevet dershane bana yetmiyor ekstra olarak şimdi eve gidersem pc başında zaman harcıyorum o yüzden kütüphanede kalmaya karar verdim sizce halk kütüphaneleri kaça kadar açık, sabahlanır mı?
valla bro Konyada ki gece 11 de kapanıyor başka yerleri bilememevet dershane bana yetmiyor ekstra olarak şimdi eve gidersem pc başında zaman harcıyorum o yüzden kütüphanede kalmaya karar verdim sizce halk kütüphaneleri kaça kadar açık, sabahlanır mı?
haha konyalıvalla bro Konyada ki gece 11 de kapanıyor başka yerleri bilemem
Bizim burdaki kütüphane akşamlari kapatiyo saat kaç gibi bilmiyorum ama. Gece kalmak sıkıntı yaratabilir tavsiyem annene babana veya kiminle kaliyosan ona söyle klavyeni alsınlar veya başka bir çözüm klavyeyi tanıdığın bir komşuna da verebilirsin hiç oynamamak istiyosanevet dershane bana yetmiyor ekstra olarak şimdi eve gidersem pc başında zaman harcıyorum o yüzden kütüphanede kalmaya karar verdim sizce halk kütüphaneleri kaça kadar açık, sabahlanır mı?
he lan dayı Konyalıyım battı mı ?haha konyalı
Komik şey senihaha konyalı
Bu arkadaşı raporlarmısınızhaha konyalı
Bizim burdaki 5 te kapanıyorevet dershane bana yetmiyor ekstra olarak şimdi eve gidersem pc başında zaman harcıyorum o yüzden kütüphanede kalmaya karar verdim sizce halk kütüphaneleri kaça kadar açık, sabahlanır mı?