Neler Yeni

Yardım Kütüphanem dolu olduğu için hangi oyundan başlamak istediğime emin değilim

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
O kadar çok oyun var ki.. Hangi oyundan başlayacağıma karar veremiyorum. Kararımı neye göre nasıl verebilirim?
Aksiyon RPG türünü çok seviyorum.
Skyrim indirdim hazır duruyor ama o kadar geniş çaplı bir oyun ki başlamak istemiyorum korkutuyor.
Hunt: Showdown için arkadaş yok.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen

CyperFly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Emre

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya aslında heyecanlı ve motive değilim. Böyle beni heyecanlandıracak bir düşünce olsa belki oyun oynama hevesim gelir. Bilgisayarımı elimden almışlardı ve ilk günler pek önemsemedim ama sonrasında oyun oynamak için hevesim arttı. Şimdi bilgisayar elimde bir heves yok. :(

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,721
İsim
misfit
Oynamışsındır belki ama God of War'dan başlanabilir. 3.'ye başladım akıyor gidiyor, Ragnarok'da PC'ye yakın zamanda gelir umarım.
Half Life serisi baştan oynanabilir, Sekiro veya Elden Ring ile de başlanabilir. Dying Light 2'de var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin Fırat Özmen
Ya aslında heyecanlı ve motive değilim. Böyle beni heyecanlandıracak bir düşünce olsa belki oyun oynama hevesim gelir. Bilgisayarımı elimden almışlardı ve ilk günler pek önemsemedim ama sonrasında oyun oynamak için hevesim arttı. Şimdi bilgisayar elimde bir heves yok. :(
o isteksizlik dönem dönem bende de oluyor bazen oyun oynamak için yanıp tutuşuyorum ama başına geçince aman salla bunla uğraşacağım oluyor yaşın getirdiği bir deformasyon olarak görüyorum umarım düzelirsiniz motivasyon için steam başarımları için oynayabilirsiniz.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
o isteksizlik dönem dönem bende de oluyor bazen oyun oynamak için yanıp tutuşuyorum ama başına geçince aman salla bunla uğraşacağım oluyor yaşın getirdiği bir deformasyon olarak görüyorum umarım düzelirsiniz motivasyon için steam başarımları için oynayabilirsiniz.
Steam başarımları hiç umrumda olmadı. Yaşla alakası olduğunu düşünmüyorum ya.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
valla bendede aynı sorun var bir oyuna başlayınca soluksuz 2-3 saat oynarım ama açana kadar çok üşeniyorum hiç açasım gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,090
Üyeler
166,879
Son üye
ShenX7
Top Bottom