Kutusuzda stok fan olmaz.Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 7600 almayı düşünüyorum.Kutusuz alırsam stok fan geliyor mu ve bu kutusuz durumuyla alakalı olumsuz bir durum yaşadınız mı?
O işlemcinin kutulusunda da yok herhaldeKutusuzda stok fan olmaz.
kimisi gönderiyor acıklamaya iyi bakman lazımArkadaşlar merhaba Ryzen 5 7600 almayı düşünüyorum.Kutusuz alırsam stok fan geliyor mu ve bu kutusuz durumuyla alakalı olumsuz bir durum yaşadınız mı?
Kutu olana boşuna para verme onun yerine güzel bir sıvı soğutma ya da kule tipi al hocam.Arkadaşlar merhaba Ryzen 5 7600 almayı düşünüyorum.Kutusuz alırsam stok fan geliyor mu ve bu kutusuz durumuyla alakalı olumsuz bir durum yaşadınız mı?
Elimde sıvı soğutucum var zaten sadece ileride satarken sıkıntı yaşar mıyım kutusuzu diye düşündürdü.Kutu olana boşuna para verme onun yerine güzel bir sıvı soğutma ya da kule tipi al hocam.
O işlemci stok soğutucusuyla kullanılmaz. Bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum satarken.Elimde sıvı soğutucum var zaten sadece ileride satarken sıkıntı yaşar mıyım kutusuzu diye düşündürdü.
Tamamdır teşekkürler.7600 ü kimse stok soğutucuyla kullanamaz zaten gerek yok.
Tamamdır teşekkürler.O işlemci stok soğutucusuyla kullanılmaz. Bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum satarken.