poker oynayın bir odada.4 kişiyiz uno kartlarımız var unodan başka ne oynayabiliriz? (Şu an hint pokeri oynuyoz ortaya bayram paramizı koyduk )
Poker oynamanın nesi günah? Arkadaş ortamında herhangi bir iddia olmadan oynayabilir sonuçta. Ben Kuran'da "poker haram" diye bir cümle göremedim?poker oynayın bir odada.
Kravatlar başa gmlekler açık dumanlı bir odada kağıtları vura vura poker oynayın sadsadasdasd.
Bayramda günah time.
hatta şişe kapakları parayı temsil etsin aile büyüğüne verin parayı ona göre o kapaklara göre paraları dağıtsın sonra polis eve baskın çeksin.(!)
asdasdasdasdasdasdas
Poker oynamanın nesi günah? Arkadaş ortamında herhangi bir iddia olmadan oynayabilir sonuçta. Ben Kuran'da "poker haram" diye bir cümle göremedim?
Rus ruleti oynayın (!)4 kişiyiz uno kartlarımız var unodan başka ne oynayabiliriz? (Şu an hint pokeri oynuyoz ortaya bayram paramizı koyduk )
Batak oynasınlar daha masum...Rus ruleti oynayın (!)
Kanka bayram parasını koyduk demişPoker oynamanın nesi günah? Arkadaş ortamında herhangi bir iddia olmadan oynayabilir sonuçta. Ben Kuran'da "poker haram" diye bir cümle göremedim?
kanka bayramda niye kumar oynuyonuz s ve j4 kişiyiz uno kartlarımız var unodan başka ne oynayabiliriz? (Şu an hint pokeri oynuyoz ortaya bayram paramizı koyduk )
adam bayram paramızı ortaya koyduk diyo kanka.Para veya iddia olmadan oynanırsa bencede günah veya haram değilPoker oynamanın nesi günah? Arkadaş ortamında herhangi bir iddia olmadan oynayabilir sonuçta. Ben Kuran'da "poker haram" diye bir cümle göremedim?