KYK borç faizleri silindi mi?

2 haftadir borç ödeme sistemi bile kapalıydı bugün açıldı. Ve faizler silinmiş ne aldiysaniz onu ödersiniz. Silinmediyse bile düzeltirler.

27.500 filandı borcum 21.300 e düşmüş yakında 2 asgari ücrete ödenir olur 😃

2 haftadir borç ödeme sistemi bile kapalıydı bugün açıldı. Ve faizler silinmiş ne aldiysaniz onu ödersiniz. Silinmediyse bile düzeltirler.
Düzelir umarım en azından sıkıntısı ortadan kalkar bayadır faiz işliyordu benim borca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aldığın miktardan fazla mı ödeme gözüküyor
Screenshot_1.png

Hala böyle gözüküyor sistemde

Düzelir umarım en azından sıkıntısı ortadan kalkar bayadır faiz işliyordu benim borca
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hala böyle gözüküyor sistemde
Gecikme zammı kalkmaz hocam. Tefe kaldırıldı dedim ya. Bu sene mezun oldum ben 2024e kadar ödemem gerekiyor. 2025 oldu hala ödemedim o zaman gecikme zammı yansıtılır. O ayrı. TEFE dediği enflasyon gibi bir şey anladığım kadarıyla. Diyor ki sen eğitim alırken 10bin tl verdik ama şimdi o para 20bin ediyor 20bin öde. Bunu kaldırdılar aldığın kadar ödeyeceksin. Borcunu geciktirirsen gecikme zammı hala var

Gecikme zammı kalkmaz hocam. Tefe kaldırıldı dedim ya. Bu sene mezun oldum ben 2024e kadar ödemem gerekiyor. 2025 oldu hala ödemedim o zaman gecikme zammı yansıtılır. O ayrı. TEFE dediği enflasyon gibi bir şey anladığım kadarıyla. Diyor ki sen eğitim alırken 10bin TL verdik ama şimdi o para 20bin ediyor 20bin öde. Bunu kaldırdılar aldığın kadar ödeyeceksin. Borcunu geciktirirsen gecikme zammı hala var
O zaman borcumda herhangi bir değişiklik olmayacak yani boş haber yapmışlar :D
Bu haber çıkmadan öncede aynı borca sahiptim :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,568
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri