KYK borç faizleri silindi mi?

Benim için boş haber değil ya. 100binden 32.5 bine dustu
Benim demek istediğim habere göre borcumun 25 binden 13 bine düşmesi gerekiyordu çünkü krediyi alırken bankada attığım imzada ana para böyleydi sizin borcunuz sistemde güncellenmiş mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ne zaman bitti üniversite
Resmi olarak bitirmedim kafamda biteli bayağı oluyor :D 2016 falan

Benim demek istediğim habere göre borcumun 25 binden 13 bine düşmesi gerekiyordu çünkü krediyi alırken bankada attığım imzada ana para böyleydi sizin borcunuz sistemde güncellenmiş mi?

Resmi olarak bitirmedim kafamda biteli bayağı oluyor :D 2016 falan
o borç faizi silinmez. bu sene den itibaren silinecek benim haziranda kredi bitti faiz silindi aldığım miktarı ödicem

Vergi dairesine düşen kullanıcılarda daha bir değişiklik olmadı. Yakın zamanda onlarda güncellenecekmiş. Arayarak bilgi alabilirsiniz. Ziraat üstünde duran hesaplarda ise vergi silindi. Sadece aldığını ödüyorsun. Ödeme sistemide değişti. Aldığın sıralamayla geri ödüyorsun.

Benim imza attığım borç 27bindi. Ama orda planlananda alacağım kredinin hiç artmayacak olduğu farzedilerek hesaplanmıştı. 32.5 aldım. Enflasyon farkıyla 99-100bin felan oldu. Gecikme zammı yok daha ödeme vakti var. Enflasyon farkını silince İmza attığım değil aldığım kadar ödeyeceğim şuanda

Demekki 2 yıl içinde mezun olanların gecikme zammı olmayanlarin faizleri silinmiş

Geri